Σχέσεις-Σεξ

Νιώθεις απίστευτη ανασφάλεια στη σχέση σου; 5 tips που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν πρέπει να χωρίσεις

H ανασφάλεια σε ένα ζευγάρι δεν είναι συνήθως καλό σημάδι, ειδικά αν νιώθεις πως η αιτία της ανασφάλειας που νιώθεις είναι ο σύντροφός σου. Παρακάτω θα δεις 5 λόγους που μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής αλλά και τι να κάνεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου;

#1. Αν ο σύντροφός σου δεν σου συμπεριφέρεται σωστά τότε είναι πιθανό να νιώθεις ανασφάλεια εξαιτίας αυτής την κατάστασης; Είναι ειλικρινής σε ό,τι σου λέει, τηρεί τον λόγο του, σου μιλάει όμορφα; Ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δώσεις σε αυτές τις ερωτήσει θα καταλάβεις αν ο καλός σου σού φέρεται σωστά ή όχι.

#2. Νιώθεις σαν να μην είσαι ο εαυτός σου μέσα στη σχέση σου; Αυτός είναι ένας σημαντικό λόγος που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι δεν πάει καλά ανάμεσα σε σένα και στον καλό σου.

#3. Αγνοείς συνέχεια τα άσχημα σημάδια που παρουσιάζονται στη σχέση σου; Πολλές φορές όταν είμαστε σε μια σχέση ακόμα και αν γνωρίζουμε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά προσπαθούμε να αγνοούμε και να μην δίνουμε σημασία στα προειδοποιητικά σημάδια. Μήπως ήρθε η ώρα να γίνεις λίγο πιο προσεκτική;

#4. Μήπως όλοι οι φίλοι σου σε προειδοποιούν αλλά εσύ δεν ακούς κανέναν; Αν μόνο μια φίλη σου ή ένας φίλους σου μιλάει αρνητικά για τον σύντροφό σου αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει απαραίτητα δίκιο. Αλλά αν έχεις ακούσει αρνητικά σχόλια από πολλά άτομα στον περίγυρό σου ίσως θα πρέπει να θορυβηθείς λίγο παραπάνω.

#5. Νιώθεις να μην εξελίσσεται καθόλου η ζωή σου; Είναι σημαντικό να είσαι σε μια σχέση που προχωράει μπροστά. Αν αυτό δεν συμβαίνει συζήτησε με τον αγαπημένο σου και πάρτε μαζί μια απόφαση για το πώς θα προχωρήσετε.

Διαβάστε ακόμα:

Τσακώνεστε συνέχεια; Δες πώς θα καταλάβεις αν είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποια είναι η ιδανική ποσότητα σεξ!

Τα μεγαλύτερα «DO» που πρέπει να ακολουθήσεις για μια πετυχημένη σχέση