Σχέσεις-Σεξ

Νιώθεις ότι η σχέση σου σοβαρεύει; Δες ποια θέματα πρέπει να συζητήσεις με τον καλό σου!

Είναι γεγονός πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς συντρόφους εκτός από τους καλούς φίλους! Για αυτό λοιπόν είναι σημαντικό να μάθεις από νωρίς να συζητάς με τον αγαπημένο σου όλα τα θέματα που σε απασχολούν χωρίς να φοβάσαι για το πώς μπορεί να αντιδράσει. Άλλωστε μια υγιής σχέση βασίζεται πάνω σε κάποιους κανόνες που καλό είναι να τηρούνται.

Ποια είναι λοιπόν τα θέματα που πρέπει να έχουν λυθεί πριν συγκατοικήσεις με τον καλό σου ή πριν σοβαρέψει η σχέση σας αρκετά;

#1. Επικοινωνία
Το Νο1 στοιχείο μιας πετυχημένης σχέσης είναι η επικοινωνία. Αν δεν υπάρχει επικοινωνία τότε δύσκολο θα μπορέσει αυτή η σχέση να επιβιώσει στο βάθος του χρόνου και να παραμείνει υγιής. Εκπέδευσε τον καλό σου να συζητάει και μάθε να το κάνεις και εσύ σωστά χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα επιχειρήματα αλλά και τη σωστή στιγμή.

#2. Σεξ
Το τι θέλεις εσύ στο σεξ και τι θέλει εκείνος είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Αν νιώθεις ικανοποιημένη με το σεξ στη σχέση σου τότε όλα καλά αλλά αν θέλεις να υπάρξει πραγματική βελτίωση (και μπορεί να υπάρξει) τότε μίλα! Με την κουβέντα όλα μπορούν να βελτιωθούν.

#3. Οικονομικά
Δεν γίνεται να προχωρήσεις σε ένα επόμενο βήμα στη σχέση σου είτε αυτό είναι συγκατοίκηση είτε γάμος είτε παιδί χωρίς να έχεις συζητήσει με τον αγαπημένο σου για τα οικονομικά σας.

#4. Εμπιστοσύνη
Όσο νωρίτερα θέσεις τους κανόνες σου τόσο καλύτερα θα μπορέσεις να φτιάξεις μια σχέση στα μέτρα σου. Δείξε στον καλό σου ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί είτε είσαι μαζί του είτε είσαι με τις φίλες ή ακόμα και με κάποιον φίλο σου.

Διαβάστε ακόμα: 7 tips που όλα τα ζευγάρια ξεχνάνε όσο περνάνε τα χρόνια (και δεν θα έπρεπε!)

ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα είναι όλα όσα δεν θέλουν οι άντρες να δουν στις μέλλουσες συζύγους τους

Tips που αν τα ακολουθήσεις πιστά θα τον κάνεις να σε αγαπήσει ξανά από την αρχή