Μαλλιά
Δεν φαντάζεσαι πόσο απλός είναι ο τρόπος να βρεις το hair color που σου ταιριάζει!
News & Trends
5+1 τρόποι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου
Shopping
To κιμονό των Zara που κοστίζει 50€ και θα το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ
Τιps μαγειρικής
Στην κουζίνα του ιστιοπλόου: Τα καλοκαιρινά μεζεδάκια που πρέπει να δοκιμάσεις
Home / Σχέσεις-Σεξ / Οι ειδικοί μίλησαν…To Νο1 κριτήριο για να βρεις τον τέλειο άντρα!

Οι ειδικοί μίλησαν…To Νο1 κριτήριο για να βρεις τον τέλειο άντρα!

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δυσκολεύονται να βρουν έναν άντρα που να είναι κατάλληλος για εκείνες. Έτσι κάνουν σχέσεις που δεν οδηγούν σε κάτι καλό και το μετανιώνουν. Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν πως το πιο βασικό κριτήριο για να βρεις έναν άντρα με τον οποίο θα μπορέσεις να προχωρήσεις σοβαρά, είναι να ψάξεις για κάποιον με τον οποίο έχετε κοινές αξίες.

«Για αγάπη με διάρκεια, όσο πιο πολύ μοιάζεις με κάποιον (στην ηλικία, στην εκαπίδευση, στις αξίες, στην προσωπικότητα, στα hobbies) τόσο το καλύτερο. Τα ζευγάρια θα πρέπει να είναι σίγουρα πως οι αξίες τους ταιριάζουν πριν προχωρήσουν σε γάμο», δηλώνει η Kelly Campbell, καθηγήτρια ψυχολογίας στο California State University.

Η ψυχολόγος αναφέρει πως παρόλο που μπορεί να υπάρξουν άλλες δυσκολίες σε μια σχέση, οι διαφορές στις αξίες είναι πολύ δύσκολο θέμα και δεν επιλύεται εύκολα. Η ίδια αναφέρει πως ένα ακόμα κριτήριο που πρέπει να λειτουργήσει συνδυαστικά για μια πετυχημένη σχέση είναι να δεσμευτούν και οι δύο πως θα προσπαθήσουν να κάνουν τη σχέση τους να δουλέψει ό,τι κι αν συμβεί.

Διαβάστε ακόμα: 5 συμβουλές σχέσεων από τα ΠΙΟ ευτυχισμένα ζευγάρια στον κόσμο!

5 tips που δεν έχεις σκεφτεί και θα αλλάξουν εντελώς τη σεξουαλική εμπειρία με τον σύντροφό σου

×