Σχέσεις-Σεξ

Οι ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις στον σύντροφό σου κάθε μέρα!

Πολλοί ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν πως είναι καλό να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να συζητάμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πώς θα βελτιώσεις την επικοινωνία που έχεις με τον αγαπημένο σου; Αρκεί να μάθεις να κάνεις τις σωστές ερωτήσεις. Ποιες είναι αυτές οι ερωτήσεις; Διάβασε παρακάτω μερικές ιδέες και δοκίμασέ τις από σήμερα!

#1. Πώς ήταν η μέρα σου; Ποιο ήταν το πιο συναρπαστικό πράγμα που σου συνέβη σήμερα;

#2. Άκουσε τίποτα ενδιαφέρον σήμερα;

#3. Αν μπορούσες να ξαναζήσεις μια στιγμή της σημερινής μέρας ξανά τότε ποια στιγμή θα διάλεγες;

#4. Πώς θα μπορούσα να ομορφύνω τη μέρα σου μέσα σε 5 λεπτά;

#5. Τι έκανες σήμερα για να φροντίσεις τον εαυτό σου;

#6. Τι θα ήθελες να κάνεις αύριο;

#7. Τι σε έκανε να γελάσεις σήμερα;

Όλες αυτές οι ερωτήσεις είναι ερωτήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στον αγαπημένο σου και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια όμορφη κουβέντα. Δοκίμασε κάθε μέρα μια διαφορετική ερώτηση για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το ξεκίνημα της κουβέντας σας. Αν συνεχίσεις αυτό το τρικ για κάποιες μέρες θα δεις πως σιγά σιγά η επικοινωνία σας θα αρχίσει να βελτιώνεται και μάλιστα θα αρχίσεις να μαθαίνεις πράγματα για τον σύντροφό σου και το πώς περνάει τη μέρα του που ίσως να μην γνώριζες.

Extra tip! Προσθέστε στη ρουτίνα σας και ένα εβδομαδιαίο ραντεβού στο οποίο δεν θα επιτρέπεται να έχετε κινητά ή να βλέπετε τηλεόραση και θα μπορείτε μόνο να απολαμβάνετε το φαγητό σας και να συζητάτε. Με αυτές τις 2 αλλαγές η σχέση σου θα βελτιωθεί χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις.

Διαβάστε ακόμα: 5 κινήσεις που μπορούν να βελτιώσουν τον γάμο σου μέσα σε ένα 24ωρο

Αυτές είναι οι συνήθειες των ζευγαριών που παραμένουν ερωτευμένα για πάντα

4 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για ένα τέλειο ραντεβού στο σπίτι