Σχέσεις-Σεξ

Παίξε μπουκάλα με τον σύντροφό σου! Δες τους κανόνες του παιχνιδιού που θα απογειώσει το σεξ με τον αγαπημένο σου!

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το σεξ, τα φιλιά και τις αγκαλιές ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που αγαπιέται! Γι’αυτό και σήμερα στο faysbook σου δείχνουμε πώς να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή με ένα παιχνίδι που γνωρίζεις καλά…από την παιδική σου ηλικία.

Πρόκειται για την μπουκάλα. Αν θυμάσαι καλά σε κάθε πάρτι της παιδικής και εφηβικής ζωής σου υπήρχε ένα μπουκάλι το οποίο γυρίζατε με τους συμμαθητές σου και όποιον έδειχνε εκείνος έπρεπε να φιλήσεις.

Η Dr. Liz Powell, γνωστή ψυχολόγος και συγγραφέας αναφέρει πως η ενήλικη μπουκάλα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για ένα ζευγάρι.

Οι κανόνες του συγκεκριμένου παιχνιδιού αναφέρουν πως όποιος γυρίζει την μπουκάλα μπορεί να ζητήσει από τον σύντροφό του να κάνει ό,τι εκείνος επιθυμεί. Φυσικά όπως καταλαβαίνεις η Dr. Liz αναφέρει πως αυτό είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με παραπάνω από 2 ζευγάρια. Ωστόσο εμείς το προσαρμόζουμε ανάλογα ώστε να το παίξεις μόνο με τον αγαπημένο σου. Το μπουκάλι σε αυτή την περίπτωση είναι τυπική υπόθεση καθώς δεν θα υπάρχει άλλο άτομο για να υποδείξει.

Μόλις το μπουκάλι σταματήσει να γυρίζει λες στον αγαπημένο σου τι θα ήθελες να κάνετε μαζί στο σεξ. Εκείνος μπορεί να δεχτεί την πρότασή σου ή να κάνει αντιπροσφορά.

Ξεκινήστε στην αρχή με μικρά χάδια και φιλιά και εξελίξτε το παιχνίδι όσο περνάει η ώρα.

Η Dr. Liz υποστηρίζει: «Ο καθένας πρέπει να μάθει να ζητάει αυτό που θέλει και να μπορεί να πει όχι. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά προσόντα σε μια υγιή σεξουαλική ζωή».

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα λάθη σε μια σχέση που θα οδηγήσουν σίγουρα στον χωρισμό!- Δες εδώ ποια είναι αυτά!

Τα 7 λάθη που κάνεις στα social media και δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου- Προσοχή! Προσοχή!

Είσαι single; 10 λόγοι που θα σε πείσουν να το απολαμβάνεις περισσότερο!- Ήρθε η ώρα να μάθεις να περνάς καλά με τον εαυτό σου