Ζώδια
Ζώδια και φιλία: Μπορείτε να γίνετε κολλητοί μετά το τέλος της σχέσης σας;
Μαλλιά
Αν θέλετε μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά σας που θα τα φωτίσει πρέπει να δείτε το νέο look της Mandy Moore!
Διατροφή
Έφαγες και πεινάς ακόμα; Αυτές είναι οι φανταστικές τροφές που μειώνουν τις λιγούρες και αδυνατίζουν!
Μαλλιά
Στο Hollywood τον τελευταίο καιρό υιοθετούν το ωραιότερο 60’s hair look που απ’ ότι φαίνεται θα είναι το νέο bob!
Home / Σχέσεις-Σεξ / Ποια είναι η πιο κατάλληλη μέρα και ώρα για σεξ;! Δες τι έδειξε έρευνα!

Ποια είναι η πιο κατάλληλη μέρα και ώρα για σεξ;! Δες τι έδειξε έρευνα!

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Lovehoney.com, αποκαλύπτει πως υπάρχει μια συγκεκριμένη στιγμή μέσα στην εβδομάδα την οποία επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια για να κάνουν σεξ!

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, το απόγευμα Σαββάτου είναι η καταλληλότερη ώρα της εβδομάδας όχι μόνο για ξεκούραση αλλά και για σεξ, αφού το 44% των ζευγαριών δήλωσε ότι κατά τις 7:30 το απόγευμα συνήθως έρχονται σε σεξουαλική επαφή με το σύντροφό τους.

Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στη μελέτη δήλωσαν πως νιώθουν  πιο… ερωτικοί από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου αλλά μόνο το 10% εκπληρώνει τις ερωτικές του επιθυμίες πριν το απόγευμα.

Όσο για τις υπόλοιπες ημέρες, το24% ανέφερε πως κάνει συχνότερα σεξ την Κυριακή ενώ το ποσοστό για την Παρασκευή ήταν 22%.

Ωστόσο, φαίνεται πωςοι ημέρες αυτές είναι μάλλον περισσότερο «βολικές» παρά… σεξουαλικές, αφού το πιεσμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας εξαλείφει την επιθυμία τους για σεξ. Περίπου το 50% των ζευγαριών παραδέχθηκε ότι έχει τόσες υποχρεώσεις που αναγκάζεται να βάλει πρόγραμμα για το πότε θα κάνει σεξ.

Δες ακόμα: Κάταγμα πέους: Αυτή είναι η στάση που «τα σπάει» στο σεξ, με την κακή έννοια

×