Ιδέες Διακόσμησης
Πως να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας να μοιάζει με αυτά του Instagram!
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Brownies χωρίς ζάχαρη και αλεύρι!
Το look της Φαίης
Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16-20/9
Μακιγιάζ
Primer: Το προϊόν που πρέπει επιτέλους να αποκτήσετε
Home / Σχέσεις-Σεξ / Πώς θα κάνεις τη σχέση σου να διαρκέσει…για πάντα;

Πώς θα κάνεις τη σχέση σου να διαρκέσει…για πάντα;

Είσαι πολύ ερωτευμένη και θέλεις να μείνεις για πάντα μαζί με τον σύντροφό σου; Nιώθεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό και τρέμεις στην ιδέα μήπως η σχέση σου δεν εξελιχθεί όπως θα ήθελες; Σου έχουμε ετοιμάσει μερικά tips που αν τα ακολουθήσεις θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις στο πλευρό σου τον σύντροφό σου…για πάντα!

#1. Μην χάσεις ποτέ τον σεβασμό σου για εκείνον και φρόντισε να μην τον χάσει και εκείνος για εσένα. Ο σεβασμός σε μια σχέση είναι πολύ σημαντικό πράγμα και πρέπει να υπάρχει πάντα για να μπορέσει η σχέση να κρατηθεί μέσα στα χρόνια.

#2. Υποστήριξε τον σύντροφό σου σε ό,τι κι αν κάνει. Δείξτου ότι είσαι κοντά του και βοήθησέ τον να εξελιχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

#3. Αποδέξου τα ελαττώματά του. Μπορεί οι άνθρωποι να αλλάζουν σε κάποιες λεπτομέρειες με την πάροδο των χρόνων αλλά σε γενικές γραμμές κάποια πράγματα μένουν ίδια. Γι’αυτό καλό είναι να αποδεχτείς τα ελαττώματα του καλού σου και να μην προσπαθείς να τον αλλάξεις.

#4. Δείξε του την ευγνωμοσύνη σου για τις μικρές όμορφες λεπτομέρειες στη ζωή σας.

#5. Αφιέρωσε στον καλό σου περισσότερο χρόνο. Όσο πιο πολύ χρόνο περνάτε μαζί τόσο πιο κοντά θα νιώθετε ο ένας τον άλλον. Ωστόσο κρατήστε κάποιο χρόνο και για τους φίλους σας αλλά και τον εαυτό σας ώστε να βρίσκετε τις σωστές ισορροπίες στη ζωή σας.

Διαβάστε ακόμα: 5 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι θέλει να σε παντρευτεί κι ας μην σου το λέει…

Να τι πρέπει να κάνεις πριν πάρεις διαζύγιο!

Τα 5 σημάδια που δείχνουν πως η σχέση σου δεν είναι στα καλύτερά της

×