Ζώδια
Ζώδια και έρωτας: Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό μας όταν δαγκώνουμε τη λαμαρίνα;
Editor's choice
60’s beauty looks: Επέστρεψαν για να μείνουν!
Διατροφή
9 τέλεια σνακ με χαμηλές θερμίδες για να βάλεις τέλος στις βραδινές λιγούρες!
Μακιγιάζ
Αν οι βλεφαρίδες σας δεν είναι τέλειες τότε κάνετε ένα από τα 4 σημαντικότερα λάθη όταν απλώνετε μάσκαρα
Home / Σχέσεις-Σεξ / Πρώτο ραντεβού με τον πρώην! Δες πώς πρέπει να συμπεριφερθείς…

Πρώτο ραντεβού με τον πρώην! Δες πώς πρέπει να συμπεριφερθείς…

Αν ετοιμάζεσαι για ένα ραντεβού με τον πρώην σου τότε θα πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένη, ειδικά αν θέλεις να τον κερδίσεις πίσω.

Τι πρέπει να κάνεις;

Να του δώσεις την εντύπωση ότι είσαι τελείως διαφορετική αλλά ταυτόχρονα και η ίδια. Αν ο χωρισμός σας έγινε πρόσφατα θα έχετε ήδη αναλύσει όλα τα θέματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Έτσι είναι πιθανόν να γνωρίζεις ήδη τι τον ενοχλούσε σε εσένα και πήρε την απόφαση να σε χωρίσει. Όταν βγεις μαζί του θα πρέπει αυτός να νιώσει αμέσως την οικειότητα που είχατε μεταξύ σας. Αυτό είναι κάι που θα σου βγει αυθόρμητα με κάποια αστεία που θα πείτε, κάποια πειράγματα που θα κάνετε και θα σας θυμίσουν όμορφες στιγμές. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να του δείξεις ότι δεν είσαι ακριβώς το ίδιο άτομο που ήσουν. Θα πρέπει να του δείξεις πως έχεις αλλάξει, έχεις ανανεωθεί και ότι είσαι μια γυναίκα με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία.

Επίσης θα πρέπει να είσαι πολύ αισιόδοξη και να τον πείσεις πως δεν κάθεσαι και λιώνεις για αυτόν, ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να νιώσει ότι περνάει τόσο ευχάριστα μαζί σου που θα θέλει να επαναλάβει την έξοδο. Μην αναφέρεις ότι θα ήθελες να είστε μαζί και αν σε ρωτήσει απάντησέ του ότι δεν θέλεις να βάζεις κανόνες και δείξε ότι είσαι χαλαρή με την κατάστασή σας. Ο πρώην σου θα εκτιμήσει την χαλαρότητά σου και ταυτόχρονα θα βάλει σκοπό του να σε κατακτήσει και πάλι.

Διαβάστε ακόμα: 4 κακές συνήθειες που χαλάνε τη σχέση σου και πρέπει να τις αλλάξεις ΑΜΕΣΑ!

Τι να κάνεις αν ο σύζυγός σου θέλει διαζύζιο… (και εσύ δεν θέλεις)

4 λόγοι για τους οποίους ο σύντροφός σου έχει απομακρυνθεί

×