Ζώδια
Ζώδια και φιλία: Μπορείτε να γίνετε κολλητοί μετά το τέλος της σχέσης σας;
Μαλλιά
Αν θέλετε μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά σας που θα τα φωτίσει πρέπει να δείτε το νέο look της Mandy Moore!
Διατροφή
Έφαγες και πεινάς ακόμα; Αυτές είναι οι φανταστικές τροφές που μειώνουν τις λιγούρες και αδυνατίζουν!
Μαλλιά
Στο Hollywood τον τελευταίο καιρό υιοθετούν το ωραιότερο 60’s hair look που απ’ ότι φαίνεται θα είναι το νέο bob!
Home / Σχέσεις-Σεξ / Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Μπορεί να καθορίσει την πορεία της σχέσης;

Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Μπορεί να καθορίσει την πορεία της σχέσης;

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Young θέλησαν να αποκαλύψουν το αν και κατά πόσο η πρώτη φορά που θα κάνει σεξ ένα ζευγάρι μπορεί να επηρεάσει τη μελλοντική σχέση τους.

Μέσω μελέτης που έγινε σε πάνω από 11.000 άτομα, διαπίστωσαν ότι τα ζευγάρια που έκαναν σεξ στο πρώτο ραντεβού δεν ήταν τόσο ικανοποιημένα από τη σχέση τους, συγκριτικά με τα ζευγάρια που άφησαν να περάσουν κάποια ραντεβού πριν κάνουν σεξ.

Πιο αναλυτικά, όλα τα άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα είχαν σταθερή σχέση και τους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν την ικανοποίηση που αποκόμιζαν από αυτή.

Από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι όσοι είχαν τουλάχιστον ένα χρόνο σχέσης και είχαν κάνει σεξ στις πρώτες μόλις ημέρες της γνωριμίας τους, δεν ήταν τόσο ικανοποιημένοι από τη σχέση τους, αφού ένιωθαν ότι έλειπε η επικοινωνία και η σταθερότητα.

Αντιθέτως, τα ζευγάρια που είχαν αφήσει να περάσει κάποιο διάστημα να γνωριστούν καλύτερα πριν κάνουν σεξ,  ένιωθαν ολοκληρωμένοι και σταθεροί μέσα στη σχέση τους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα επικοινωνίας και ανασφάλειας.

Δες ακόμα: Έχεις παρουσίαση αύριο στο γραφείο; Να πώς θα πάει τέλεια!

×