Σχέσεις-Σεξ

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Μήπως ξεκίνησες πρόσφατα μια σχέση και παρατηρείς πως ο καλός σου στέλνει πάντα μηνύματα χωρίς όμως να τηλεφωνεί ποτέ; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σας;

#1. Oι άντρες δεν συνηθίζουν να μιλάνε στο τηλέφωνο
Αν επισκεφτείς ένα τυχαίο cafe στη γειτονιά σου δύσκολα θα βρεις άντρες να μιλάνε ακατάπαυστα στο τηλέφωνο, ενώ σαν αντίθεση θα δεις γυναίκες να μιλάνε χωρίς σταματημό, γιατί πολύ απλά στις γυναίκες μας αρέσει αυτή η συνήθεια. Άρα το γεγονός ότι δεν σε παίρνει τηλέφωνο δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται για εσένα.

#2. Αν ένας άντρας δεν ενδιαφέρεται δεν θα σου στείλει μήνυμα
Το γεγονός πως σου στέλνει καθημερινά μηνύματα είναι ένα μεγάλο δείγμα του πόσο πολύ ενδιαφέρεται για εσένα. Αν δεν του άρεσες δεν θα έμπαινε στον κόπο να σου στείλει κάτι ή να σου μιλήσει.

#3. Μπορεί να μη θέλει να σε ενοχλήσει
Η επικοινωνία με μηνύματα πολλές φορές μπορεί να είναι και ένδειξη ευγένειας. Εκείνος δεν θέλει να νιώσεις πίεση να απαντήσεις το τηλέφωνο και προτιμάει να σου στείλει ένα μήνυμα ώστε να σου δώσει τον χρόνο να απαντήσεις όποτε μπορέσεις.

#4. Δεν θέλει να σε φέρει σε δύσκολη θέση
Αν σε ρωτάει κάτι και θέλει να σου δώσει χρόνο να το σκεφτείς, τότε θα προτιμήσει να το κάνει μέσω μηνύματος και όχι μέσω τηλεφώνου.

Αν από την άλλη μεριά συνηθίζει να σε παίρνει συνέχεια τηλέφωνα τότε αυτό δεν είναι πάντα θετικό δείγμα γιατί μπορεί να δείχνει πως θέλει να σε ελέγχει. Αυτός ο έλεγχος μπορεί τώρα να σου φαίνεται cute αλλά στο μέλλον μπορεί να είναι καταπιεστικός και ανυπόφορος. Οπότε αποδέξου τον όπως είναι και απόλαυσε τη σχέση σου χωρίς πολλά αλλά…

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!

9 σημάδια πως του έχεις πάρει το μυαλό και δεν μπορεί χωρίς εσένα