Σχέσεις-Σεξ

Tα 7 χαρακτηριστικά που έχει ο ΤΕΛΕΙΟΣ άντρας!

Η φράση «τέλειος άντρας» είναι σίγουρα υποκειμενική σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας. Ωστόσο υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που αν τα έχει ένας άντρας είναι πιθανόν να θεωρηθεί σχεδόν τέλειος…από μια γυναίκα! Ποια είναι αυτά που εμείς οι γυναίκες θεωρούμε σημαντικά;

#1. Η ευγένεια είναι μεγάλο προσόν σε έναν άντρα και μπορεί να τον κάνει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλούς άλλους που μπορεί να είναι πιο όμορφοι εμφανισιακά αλλά λιγότερο ευγενικοί.

#2. Ένας χαρούμενος άνθρωπος πάντα σε ελκύει είτε είναι άντρας είτε γυναίκα! Έτσι λοιπόν η ευτυχία, το χαμόγελο και η χαρά είναι στοιχεία απαραίτητα σε έναν άντρα.

#3. Το να σε αγαπάει είναι επίσης σημαντικό. Και φυσικά ως αγάπη δεν εννοούμε απλά να σε αγαπάει επειδή είστε μαζί αλλά να αγαπάει τον πραγματικό και αληθινό σου εαυτό.

#4. Το να δείχνει ενδιαφέρον στο να σε ικανοποιήσει κάθε φορά στο κρεβάτι. Πολλοί άντρες ενδιαφέρονται πρώτα να ικανοποιηθούν οι ίδιοι και μετά να ικανοποιήσουν τις συντρόφους τους. Αν βρεις κάποιον που θα κοιτάει πρώτα από όλα τη δική σου ικανοποίηση, κράτα τον να μην σου φύγει.

#5. Το να σε κάνει να γελάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός…τέλειου άντρα. Αν δεν έχεις δίπλα σου κάποιον που θα σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι τότε πώς θα περνάει η ώρα σας μαζί ευχάριστα;

#6. Το να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου όταν είσαι μαζί του είναι εξίσου σημαντικό και απαραίτητο. Τι νόημα έχει να είσαι με κάποιον με τον οποίο θα αναγκάζεσαι να προσποιείσαι συνέχεια;

#7. Να σε κάνει να τον φαντασιώνεσαι διαρκώς! Αυτό το στοιχείο του πόθου είναι απίστευτα σημαντικό και θα το καταλάβεις μόλις το βιώσεις με κάποιον άντρα.

Διαβάστε ακόμα: French Kiss: Τα 6 μυστικά του τέλειου…γαλλικού φιλιού!

Έρωτας + Σχέσεις: ΑΥΤΑ τα 2 πράγματα πρέπει να προσέχει κάθε σωστή σύντροφος

Τα 10 μυστικά των ευτυχισμένων ζευγαριών που θέλουμε να αντιγράψουμε ΣΗΜΕΡΑ!