Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020!
Tips & Trends
4 λόγοι που θα σε πείσουν να προσθέσεις καπέλα στα καθημερινά σου outfits
Editor's choice
Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην πονάτε όταν βγάζετε τα φρύδια σας!
Επιδερμίδα
Γιατί τα οξέα φρούτων είναι η καλύτερη θεραπεία για το πρόσωπό σας μετά τις διακοπές -Η Θεανώ Μπέλλα μας αποκαλύπτει τα πάντα!
Home / Σχέσεις-Σεξ / Τα 7 tips που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη σχέση σου

Τα 7 tips που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη σχέση σου

Πολλά ζευγάρια φαίνεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω της καραντίνας και του υπερβολικού χρόνου που περνάνε μαζί με το άλλο τους μισό. Τι πρέπει να κάνεις για να σώσεις τη σχέση σου; Διάβασε τα παρακάτω tips!

#1. Λύσε σιγά σιγά όλα τα προβλήματα επικοινωνίας που έχετε- Με τη συζήτηση μπορείς να λύσεις ακόμα και τα πιο σοβαρά προβλήματα αρκεί και οι δυο σας να είστε καλοί ακροατές ο ένας του άλλου.

#2. Αύξησε τα προκαταρκτικά στις σεξουαλικές σας επαφές- Όσο και αν δεν έχεις όρεξη για σεξ αν αυξήσεις τα προκαταρκτικά η όρεξη θα σου έρθει σιγά σιγά.

#3. Φτιάξτε από κoινού ένα μηνιαίο budget- Είναι σημαντικό να έχετε ένα μηνιαίο budget έτσι ώστε να μην τσακώνεστε για οικονομικούς λόγους.

#4. Πρσπάθησε να μην θυμώνεις τόσο με το μοίρασμα των δουλειών του σπιτιού- Αποδέξου και εσύ και αυτός πως οι δουλειές του σπιτιού θα σας παίρνουν λίγα λεπτά κάθε μέρα. Αν αφιερώνετε 15 λεπτά ο καθένας τη μέρα να είστε σίγουροι πως δεν θα έχετε ξανά πρόβλημα με αυτό το θέμα.

#5. Βάλε ως προτεραιότητα τη σχέση σου- Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πως η σχέση σου είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο.

#6. Αντιμετώπισε τις διαφωνίες σας με θάρρος- Αν πρέπει να πάρεις την ευθύνη πάρε την ευθύνη και αν ο σύντροφός σου είναι αρκετά ξεροκέφαλος πάρε την ευθύνη καμια φορά παραπάνω.

#7. Άσε το παρεθόν στο παρελθόν- Μην κολλάς σε πράγματα που έγιναν στο παρελθόν γιατί έτσι η σχέση βαλτώνει και δεν μπορεί να εξελιχθεί. Ό,τι έγινε στο παρελθόν έγινε, και πλέον είμαστε στο τώρα. Ζήσε στο τώρα και συνειδητοποίησε πως τίποτα που έγινε παλιά δεν θα πρέπει να σε αγχώνει και να σε απασχολεί.

Διαβάστε ακόμα: Ζευγάρια που έχουν χωρίσει αποκαλύπτουν τους 7 λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο

Αυτές είναι οι 20 συνήθειες των πιο ευτυχισμένων ζευγαριών!

7 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ στον σύντροφό σου!

×