Σχέσεις-Σεξ

Τα μυστικά των ευτυχισμένων ζευγαριών αποκαλύπτονται- Δες ποια είναι!

Ζευγάρια που είναι σε σχέση πολλών ετών αποκαλύπτουν τα μυστικά της ευτυχία τους. Ποιο είναι το συστατικό που διατηρεί τη σχέση τους υγιή και ευτυχισμένη;

#1. «Ξέρουμε πότε να σταματάμε σε έναν τσακωμό. Υπάρχει ένα σημείο που κάποιος από τους δύο ή και οι δύο πρέπει να κάνουν πίσω. Αν κανείς δεν κάνει πίσω τότε θα έρθει η έκρηξη και συνήθως θα είναι άσχημη. Αν καταφέρεις να μάθεις ποιο είναι το αδύνατο σημείο του αγαπημένου σου θα μπορείς να σταματήσεις τους τσακωμούς σας πριν σοβαρέψουν αρκετά.»

#2. «Έχουμε καθιερώσει ένα ραντεβού μια φορά την εβδομάδα για να ξέρουμε πως σίγουρα θα περάσουμε λίγο χρόνο μόνοι μας. Ακόμα και οι φίλοι και τα παιδιά μας γνωρίζουν πως κάθε Παρασκευή βράδυ θα βγούμε για το ραντεβού μας».

#3. «Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις πάντα δίκιο τόσο πιο γρήγορα θα αποκτήσεις μια υγιή σχέση. Κανείς δεν έχει πάντα δίκιο και αυτή είναι μια αλήθεια που πρέπει να καταλάβουν και τα δύο μέλη μιας σχέσης».

#4. «Μην δέχεσαι να κάνεις πάντα αυτό που θέλει ο αγαπημένος σου, ειδικά όταν εσύ δεν το θέλεις. Το να συμβιβάζεσαι συνέχεια κάνοντας πράγματα που δεν αγαπάς δεν θα κάνει καλό στη σχέση σας και επιπλέον θα σε κάνει να νιώθεις ότι ζεις σε μια φυλακή.»

#5. «Μια ωραία συνήθεια που έχουμε είναι ότι πηγαίνουμε την ίδια ώρα για ύπνο κάθε βράδυ. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε λίγο χρόνο να μιλήσουμε για τη μέρα μας, να κάνουμε μερικές έξτρα αγκαλιές και να συζητήσουμε για αυτά που μας απασχολούν».

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΟΣ είναι ο χρόνος που πρέπει να περνάς με τον σύντροφό σου στο ίδιο δωμάτιο (σύμφωνα με τους επιστήμονες)

Γνωστά ζευγάρια μας δείχνουν πώς περνάνε στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας (VIDEO)- Δες τα απολαυστικά βίντεο που δημοσιεύουν

Ειδικοί σε θέματα σχέσεων προτείνουν να ακολουθήσεις αυτό το πλάνο με τον σύντροφό σου…όσο βρίσκεστε σε καραντίνα