Σχέσεις-Σεξ

Τι να κάνεις αν τα πάντα στη σχέση σου είναι τέλεια εκτός από το σεξ!

Έχεις την πιο τέλεια σχέση! Είσαι ευτυχισμένη, χαρούμενη, νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι σου…αλλά το σεξ με τον καλό σου είναι το μόνο μελανό σημείο της σχέσης σας. Μην αγχώνεσαι υπάρχουν λύσεις και σου τις έχουμε όλες παρακάτω!

1. Σεξουαλική διαπεδαγώγηση
Αν δεν μπορείς μόνη σου να διαπεδαγωγήσεις τον σύντροφό σου (σεξουαλικά) μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Υπάρχουν sex experts και tantra experts που μπορούν όντως να βοηθήσουν και να πάνε τη σεξουαλική σας ζωή σε άλλο level.

2. Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι
Μην ξεκινάς να κάνεις σεξ σκεπτόμενη πως θα είναι σίγουρα χάλια. Δοκιμάστε νέα πράγματα και πίεσε λίγο τον καλό σου να είναι πιο ανοιχτόμυαλος στο σεξ.

3. Διαβάστε βιβλία
Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου μπορείτε πραγματικά να βοηθηθείτε πάρα πολύ διαβάζοντας τα σωστά βιβλία. Πολλά ζευγάρια δηλώνουν πως η σεξουαλική ζωή τους άλλαξε μόλις διάβασαν και είδαν τι άλλο υπάρχει εκεί έξω σε αυτόν τον τομέα..

4. Μελετήστε το σεξ που κάνετε
Παρατήρησε ποια σημεία του σεξ που κάνετε είναι τα καλύτερά σας και δώστε περισσότερη έμφαση εκεί. Μπορεί το σεξ με τονσύντροφό σας να χρειάζεται μια άλλη κατεύθυνση από αυτήν που είχατε μέχρι τώρα.

Δες ακόμα: Αυτά κάνουν οι πιο πετυχημένες γυναίκες …πριν κοιμηθούν