Ζώδια
Προβλέψεις Κυριακή 24 Μαρτίου 2019
Νέα
Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία;
Νέα
Αλέξης Γεωργούλης: Σκέφτεται να παντρευτεί και να κάνει παιδί;
Home / Σχέσεις-Σεξ / To τρικ που πρέπει να ξέρεις για να σταματήσεις να τσαντίζεσαι στη σχέση σου

To τρικ που πρέπει να ξέρεις για να σταματήσεις να τσαντίζεσαι στη σχέση σου

Screenshot 2019-01-02 at 13.44.05

Μήπως νιώθεις συνέχεια εκνευρισμό προς τον αγαπημένο σου και θες να σταματήσεις να νιώθεις αυτόν τον αρνητισμό αλλά δεν ξέρεις πώς να τα καταφέρεις; Σου έχουμε το τρικ που μπορεί να βοηθήσει ώστε να βρεις και πάλι τις ισορροπίες στη σχέση σου.

Σταμάτα να αναλύεις όλα όσα βγαίνουν από το στόμα του συντρόφου σου

Αν θέλεις να έχεις μια υγιή σχέση χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα και ηρεμία τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσεις να επικεντρώνεσαι στα αρνητικά και να δίνει περισσότερη σημασία στα θετικά. Πάνω σε έναν τσακωμό μπορεί να ειπωθούν πολλά και δεν χρειάζεται να δίνετε σημασία σε όλα γιατί τα περισσότερα (ή και όλα) από όσα θα ειπωθούν δεν ισχύουν.

«Κάποιες φορές οι άνθρωποι δεν επικοινωνούν σωστά και δεν λένε πράγματα που εννοούν. Απλά και μόνο επειδή ο σύντροφός σου δεν σου λέει σ’αγαπώ αρκετές φορές δεν σημαίνει πως δεν είναι καλή η σχέση σου», δηλώνει η Vikki Ziegler, ειδική σε θέματα σχέσεων.

Την επόμενη φορά που θα τσακωθείτε λοιπόν απλά βιώστε τον τσακωμό επιφανειακά και μην τον σκέφτεστε υπερβολικά. Δεν σημαίνει τίποτα! Χαλαρώστε και νιώστε έντονα μόνο τις όμορφες στιγμές.

Screenshot 2019-01-02 at 13.42.51

Διαβάστε ακόμα: Ξεσήκωσέ τον σε 5 απλά βήματα! Βήμα-βήμα όλα όσα πρέπει να κάνεις!

×