Σχέσεις-Σεξ

Βγήκες μόλις από μια μακροχρόνια σχέση; 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν δεσμευτείς ξανά…

Αν είσαι τύπος των σχέσεων και σου αρέσει να μπένεις σε μια σχέση με το που τελειώνεις μια άλλη σχέση, τότε είναι απαραίτητο να διαβάσεις αυτό το άρθρο και να δεις ποια από τα παρακάτω tips θα μπορούσες να ακολουθήσεις. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν πριν μπεις στη διαδικασία να ψάξεις για μια νέα σχέση;

#1. Ανέλυσε τι πήγε λάθος στην τελευταία σχέση σου. Αν έχεις την οικονομική άνεση πήγαινε για μερικές συνεδρίες σε έναν ψυχαναλυτή ή αλλιώς συζήτησε ανοιχτά με τις φίλες σου αλλά και με τον εαυτό σου. Κατέγραψε τα λάθη σου με απόλυτη ειλικρίνια και σκέψου ποιες συμπεριφορές δεν θα ήθελες να ανεχτείς στο μέλλον.

#2. Ακόμα και αν νιώθεις πανέτοιμη να μπεις σε μια νέα σχέση άφησε να περάσουν μερικοί μήνες ώστε να μπορέσουν να επουλωθούν κάποια τραύματα που ίσως και εσύ δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν.

#3. Γίνε ξεκάθαρη σε αυτό που ψάχνεις και προσπάθησε να σχεδιάσεις στο μυαλό σου τον τύπο του άντρα που θα σε ικανοποιούσε σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Αν πέσεις με τα μούτρα σε μια νέα σχέση δεν θα έχεις προλάβει να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και είναι πιθανόν να κάνεις τα ίδια λάθη με το παρελθόν.

#4. Μετά από έναν χωρισμό οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν λίγο πεσμένη την αυτοπεποίθησή τους. Κάνε κάτι για τον εαυτό σου, άλλαξε τα μαλλιά σου, ξεκίνα γυμναστική, βελτίωσε το σώμα σου και γενικά κάνε θετικές αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα.

#5. Ξεκίνα να παιρνάς καλά με τον εαυτό σου και μην περιμένεις να σου φτιάξει τη διάθεση ένας άντρας. Με το που νιώσεις καλά με εσένα να είσαι σίγουρη πως θα εμφανιστεί ο ιδανικός άντρας για σένα.

Διαβάστε ακόμα: Aυτό το 1 μυστικό που κρατάει τη σπίθα ζωντανή στα πιο ερωτευμένα ζευγάρια

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο: Δες πώς θα μείνεις ερωτευμένη για πάντα με τον ίδιο άνθρωπο

AYTA είναι τα 8 πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου και δεν θα σου τα πει ποτέ