ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: “Τοξότη, μην αφήσεις φίλους να σε παρασύρουν σε υπερβολές”

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Παράλληλη η Αφροδίτη στην Παρθένο από σήμερα ευνοεί επαγγελματικά (υγεία).

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Όμως τα αισθηματικά σας έχουν άνοδο με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα ανοίγονται νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικογενειακό θέμα όμως στο εξής σας απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα. Όμως η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο ευνοεί γνωριμίες, φλερτ και βόλτες!

ΛΕΩΝ
Υποδεχτείτε τον Ήλιο -κυβερνήτη σας- στο ζώδιό σας. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, που ξεκινούν σήμερα! Παράλληλα η Αφροδίτη περνώντας στην Παρθένο φέρνει έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας, απογειώνοντας την γοητεία σας. Επίσης, ο Ήλιος στον Λέοντα από σήμερα σας καλεί να προετοιμάσετε τα βήματά σας.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ήλιος περνώντας στον Λέοντα σάς δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στους στόχους σας, οι οποίοι απαιτούν μικρά βήματα. Η Αφροδίτη όμως στην Παρθένο δείχνει
μπερδεμένες καταστάσεις στα αισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από σήμερα ο Ήλιος περνά στον τομέα της καριέρας, κοινωνικής ζωής (γάμος), έτσι εστιάζεστε εκεί. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνώντας στην Παρθένο δείχνει εύνοια στα προσωπικά μέσω φίλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ευνοείστε όμως πλέον σε νομικά, διαδικαστικά ή ταξίδια, χάρη στην είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Λέοντα. Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, ενώ η Αφροδίτη στην Παρθένο σας ανοίγει όρεξη για… περιπέτεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο σας κάνει να σκέφτεστε το γόητρό σας, όμως από σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα.

ΙΧΘΥΕΣ
Από σήμερα γίνονται αλλαγές. Ο Ήλιος στον Λέοντα σας κάνει να σκέφτεστε υποχρεώσεις, επαγγελματικά και υγεία, ενώ η Αφροδίτη στην Παρθένο φέρνει εύνοια
στα προσωπικά!

Πηγή: Litsa Patera / Instagram

Καλημέρα!

*Φωτογραφία: Unsplash