ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Ταύρε, ένα σχέδιο θα έχει αναβολές»

Καλημέρα! Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα.

♈️ ΚΡΙΟΣ
Η ημέρα σήμερα δείχνει έντονο παρασκήνιο, καλύτερα λοιπόν να μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας. Ο κυβερνήτης σας Άρης είναι ανάδρομος, έτσι κάποια θέματα καθυστερούν.

♉️ ΤΑΥΡΟΣ
Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Οικονομικά θέματα όμως σας φορτίζουν.

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Έχει έρθει η ώρα να κλείσετε λογαριασμούς με το παρελθόν.

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Είναι περίοδος επίσης παρασκηνίου, έτσι θα πρέπει να δείτε καθαρά πού δείχνετε εμπιστοσύνη.

♌️ ΛΕΩΝ
Ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με οφειλές, πιθανώς να σας προβληματίσει σήμερα. Κινηθείτε με σύνεση.

♍️ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Σήμερα το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

♎️ ΖΥΓΟΣ
Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Επίσης, ένα θέμα εργασίας ή υγείας πρέπει να τακτοποιηθεί.

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως τα ζητήματα καρδιάς λένε πολλά! Επωφεληθείτε πριν την αναστάτωση που φέρνει η επικείμενη πανσέληνος.

♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Ο ανάδρομος Άρης δυσκολεύει την συναισθηματική σας ζωή.

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (α’ και β’ δεκ).

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Ένα οικονομικό θέμα σας πιέζει.

♓️ ΙΧΘΥΕΣ
Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

Πηγή: Λίτσα Πατέρα/Instagram