Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις από 6/07 έως 12/07

Η εβδομάδα διαταράσσει λίγο την ατμόσφαιρα και δυσκολεύει προσωρινά το κλίμα στις ανθρώπινες σχέσεις και στην εξέλιξη γεγονότων.

ΚΡΙΟΣ

Μετά την ταλαιπωρία, έρχονται καλύτερες μέρες. Μπορείτε να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και να οργανώσετε το χρόνο σας, έτσι ώστε να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά. Προσπαθήστε να διευρύνετε τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα, προκειμένου να εξοπλιστείτε καλύτερα στην αντιμετώπιση τόσο των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών αντιξοοτήτων. Συναισθηματικά διευκολύνεστε περισσότερο να υλοποιήσετε σχετικές επιθυμίες ή να διαμορφώσετε ένα πιο ευχάριστο κλίμα.

TIP: Μην προκαλείτε παρεξηγήσεις και σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα. Φροντίστε να μην είστε απρόσεκτοι στους όρους μιας πιθανής πρότασης συνεργασίας και σε νομικά ή τυπικά θέματα. Φανείτε λογικοί και επιφυλακτικοί στις διαπραγματεύσεις και μη βιάζεστε να προβείτε σε μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή σας, γιατί δεν θα εδραιωθούν με επιτυχία. Οικονομικά αξιοποιήστε τις ευκαιρίες βελτίωσης ή λύσεων, αλλά μην ανοίγεστε σε έξοδα.

TIP: Φανείτε συνεργάσιμοι με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος σας ευνοεί. Μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Προσπαθήστε να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα σε αυτούς τους τομείς. Αποφύγετε να δεσμευτείτε με αποφάσεις και συμφωνίες, κυρίως στα οικονομικά. Ελιχθείτε τόσο στην κοινωνική όσο και στην προσωπική σας ζωή και αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές. Στα προσωπικά υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα κι εκείνο που σας σώζει είναι η προσαρμοστικότητά σας.

TIP: Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στην εργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, πρέπει να ελέγχετε το δυναμισμό και τη συμπεριφορά σας. Οι αντιξοότητες γενικότερα δεν λείπουν. Θα κουραστείτε αλλά στο χέρι σας είναι να αποφύγετε ρήξεις, καβγάδες, αντιδικίες, λόγια και περιπέτειες. Αν χρειαστεί, γίνετε πιο υποχωρητικοί και αφήστε να περάσει ο κίνδυνος. Γενικότερα κινηθείτε προσεκτικά και μεθοδικά. Προσεκτικοί φανείτε και στα επαγγελματικά σας και σε ό,τι συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα.

TIP: Αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους.

ΛΕΩΝ

Είστε ακόμη εκνευρισμένοι και αποθαρρυμένοι, γιατί σε όλες τις προσπάθειές σας για κάτι καλύτερο συναντήσατε σημαντικές δυσκολίες και καθυστερήσεις. Θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βρείτε το ρυθμό σας, ωστόσο οι μέρες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον πρακτικά και επαγγελματικά, αρκεί να τις χειριστείτε έξυπνα και προνοητικά. Στα ερωτικά απολαύστε ό,τι καλό σας δοθεί χωρίς σχόλια ή περαιτέρω απαιτήσεις. Δείξτε προσοχή και στην υγεία σας και αποφύγετε να εκτεθείτε σε κάθε μορφή κινδύνου.

TIP: Ελέγξτε τι κάνετε, τι λέτε και πώς το λέτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι δεν περνάτε την καλύτερη φάση σας, η πορεία του μήνα σάς βοηθά να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Προσέξτε πώς δεσμεύεστε τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά και μην παρασύρεστε. Επηρεάζεστε πολύ κι αυτό πρέπει να το προσέξετε. Συναισθηματικά υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά κάτω από την επιφάνεια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Φροντίστε να την εντοπίσετε και, αν την αποδέχεστε, περάστε στο παρασύνθημα.

TIP: Προσέξτε την επικοινωνία και κάθε έκφρασή σας.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που φαίνονται επικίνδυνες, μην κάνετε νέες γνωριμίες τώρα, μη διαφωνείτε ανοιχτά και αποφύγετε να κλείσετε μια δύσκολη υπόθεση που σας απασχολεί από καιρό. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι χρήσιμες και θετικές. Συνεχίστε να ελέγχετε προσεκτικά τις νέες γνωριμίες αλλά και κάθε μορφή έκφρασης. Να είστε ιδιαίτερα φρόνιμοι σε τυχόν προτάσεις συνεργασίας και να μην αφήνετε οικονομικές εκκρεμότητες να πάρουν μεγαλύτερη διάσταση.

TIP: Αποφύγετε αναμετρήσεις και ανταγωνισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρά τις αποφάσεις σας για εσωτερικές αλλαγές και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας, βρίσκεστε πάλι σε μια χαώδη κατάσταση. Η ένταση μέσα σας σας πιέζει και καλό είναι να την εξωτερικεύετε με αρκετή φυσική δραστηριότητα και να μη βράζετε στο ζουμί σας. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και στην εργασία και στα οικονομικά. Αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις και μην απογοητεύστε όταν δεν γίνεται αμέσως αυτό που θέλετε. Επιμεληθείτε από εδώ και πέρα τον ανεφοδιασμό του επαγγελματικού τομέα ή ξεκινήστε νέες προσπάθειες για αυτόν.

TIP: Μην ανακατεύεστε με ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος είναι κατάλληλη για να λύσετε προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα και να ενισχύσετε τη θέση σας επαγγελματικά. Στις προσωπικές αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις θα πρέπει να φανείτε διαλλακτικοί και προνοητικοί. Μην εκδηλώνετε την αντιπάθειά σας για κάποιους ανθρώπους, όσο κι αν έχετε δίκιο. Αποφύγετε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά, κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων αλλά και των χρημάτων σας.

TIP: Μη χάνετε χρόνο και χρήμα σε άσκοπες δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργαστείτε ενάντια στις αντιξοότητες με κέφι και μην αφήνετε τις φήμες που κυριαρχούν να σας επηρεάζουν ψυχολογικά ή ηθικά. Δεχτείτε τα ελαττώματα των δικών σας ανθρώπων και μη μεγαλοποιείτε διαφωνίες που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Οργανώστε καλύτερα τις κινήσεις σας και διατηρήστε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας δίνοντας βάρος εκεί που υπάρχει λόγος τόσο προσοχής όσο και αξιοποίησης. Ερωτικά θα περάσετε ευχάριστα, αλλά όχι συναρπαστικά.

TIP: Ελέγχετε τις ερωτικές σας διαθέσεις που μπορεί να σας εκθέσουν κοινωνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Επίσης, αν είστε περισσότερο ψύχραιμοι και τολμηροί, έχετε δυνατότητες να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα, κυρίως στα αισθηματικά. Ίσως πρέπει να γίνουν μερικές αλλαγές στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, αν θέλετε να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι η κατάλληλη εποχή για να θέσετε νέους στόχους κοινωνικού ή πρακτικού ενδιαφέροντος, να αναζητήσετε τη βοήθεια χρήσιμων φίλων ή να δημιουργήσετε νέες προοπτικές για το κοντινό οικονομικό σας μέλλον.

TIP: Προσέξτε τις κινήσεις σας σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε δύο τομείς μπορείτε να ταλαιπωρηθείτε: στον αισθηματικό και στην απώλεια κάποιων χρημάτων που δεν είχατε υπολογίσει. Αν προσέξτε αυτές τις δύο εκδοχές και δεν χάσετε, είτε οικονομικά είτε αισθηματικά, θα είστε οι τυχεροί αυτής της δύσκολης περιόδου. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ και ελέγχετε τα αντανακλαστικά σας όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε μηχανήματα. Μερικές μέρες διακοπών στο τέλος του μήνα θα σας ξεκούραζαν ψυχικά και σωματικά.

TIP: Μην πιέζετε καταστάσεις και ανθρώπους.

Πηγή: oroskopos.gr