Tips & Trends
Αυτό είναι το πιο hot jacket της νέας σεζόν!
Ζώδια
Αυτό είναι το ιδανικό ραντεβού για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου (Part I)
News & Trends
Αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας και δεν μπορείτε να αποφασίσετε δείτε τις 4 ωραιότερες τάσεις
Διατροφή
2 τρόποι για να «ξυπνήσεις» τον μεταβολισμό σου το πρωί!
Home / Ζώδια / Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 02/11 έως 08/11

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 02/11 έως 08/11

ΚΡΙΟΣ

Θέματα εργασίας και οικονομικών συνεχίζουν να σας απασχολούν. Τις μέρες αυτές θα δείτε το τρέιλερ αυτών που θα σας απασχολήσουν και στα οποία πρέπει να διατηρήσετε ισορροπίες. Φροντίστε να έχετε συνέπεια στις υποχρεώσεις σας και διπλωματικότητα στην επικοινωνία σας. Επιμεληθείτε τις σχέσεις σας με το νόμο και με τις τράπεζες, μην ανοίγεστε σε νέα έξοδα και δεχτείτε μικρούς συμβιβασμούς στην αισθηματική σας ζωή προκειμένου να αποφύγετε ρήξεις ή συγκρούσεις.

TIP: Εξοπλιστείτε για τις μάχες που θα δώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται να μπαίνουν στο στόχαστρο και εσείς θα πρέπει να υπερασπιστείτε αυτά που θέλετε, αλλά και να μην αγνοήσετε τις ανάγκες συνεργατών και συντρόφων. Οι πλανητικές όψεις φέρνουν τύχη, η γενικότερη κατάσταση σας επηρεάζει λιγότερο αυτή την εποχή και οι αγοραστικές σας ανάγκες φαίνεται να ικανοποιούνται. Μην αγνοείτε την κοινωνική σας υποχρέωση προς τρίτους, μην αναπτύσσετε αντικοινωνική συμπεριφορά από ιδιοτροπίες του χαρακτήρα σας και φανείτε πιο εργατικοί.

TIP: Διατηρήστε ψυχραιμία απέναντι στις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας ο μήνας αυτός σχετίζεται με την υποχρέωση να υπηρετήσετε τους άλλους και να φανείτε χρήσιμοι στο εαυτό σας και στο εργασιακό σας περιβάλλον. Οι καθημερινές δραστηριότητες θα σας κουράσουν, οι δαπάνες θα πρέπει να περιοριστούν, η επικοινωνία με τους άλλους θα πρέπει να είναι πιο διαλλακτική και οι προσπάθειες που καταβάλετε για να πετύχετε ένα σκοπό πιο συντονισμένες. Η ερωτική σας δραστηριότητα παρουσιάζει ενδιαφέρον, αλλά με κάπως περίπλοκο τρόπο.

TIP: Φανείτε οργανωμένοι στις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η παραγωγικότητα, ο έλεγχος των εξαρτήσεών σας από καταστάσεις και ανθρώπους, οι αποφάσεις που θα πάρετε για την αισθηματική σας ζωή και οι όποιες συμφωνίες σε επιχειρηματικό επίπεδο. Καλείστε να κρατήσετε ακμαίο το ηθικό σας, αλλά να τηρήσετε και αποστάσεις ασφαλείας από εκείνους που έχουν την τάση να σας εκμεταλλεύονται. Η επιχειρηματική σας δραστηριότητα εξελίσσεται, οι απαιτήσεις της οικογένειας παραμένουν και ο περιορισμός συνεχίζεται.

TIP: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας.

ΛΕΩΝ

Τα γεγονότα θα επηρεάσουν πολλά από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, αναγκάζοντάς σας να αναπροσαρμόσετε την τακτική σας, προκειμένου να πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Κινητικότητα θα παρουσιάσει το στενό περιβάλλον και ο επαγγελματικός χώρος. Προσέξτε τη διαχείριση των χρημάτων, αλλά και των συναισθημάτων σας. Ο κίνδυνος να σας εκμεταλλευτούν κάποιοι επιτήδειοι παραμένει. Η συναισθηματική σας ζωή τείνει να μπει σε νέα φάση, οι οικονομικές πιέσεις δεν λείπουν, αλλά λύσεις μπορεί να βρεθούν.

TIP: Αντέξτε τις πιέσεις που θα δεχτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Άρης εξακολουθούν να βρίσκονται στο ζώδιό σας, σε στενή προσέγγιση μεταξύ τους. Το συναίσθημα πρέπει να ισορροπεί με το ένστικτο και η επιθυμία να ευθυγραμμίζεται με τις υποχρεώσεις σας. Περιορίστε τις ιδιοτροπίες και τον ωφελιμισμό σας και συνειδητοποιήστε ότι νέοι κύκλοι ξεκινούν αυτή την εποχή, περνώντας σας μέσα από ένα μεγάλο κόσκινο. Ο Κρόνος στον Τοξότη, σε δυσαρμονία με το ζώδιό σας, σας επιστρατεύει σε νέες υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αμελήσετε.

TIP: Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που ο Άρης και η Αφροδίτη θα σας επισκεφτούν και τα γεγονότα της εβδομάδας προαναγγέλλουν τους τομείς που θα επηρεάσουν και το τι πρέπει εσείς να κάνετε. Αποφύγετε να ταλαιπωρείτε με φόβους και ανασφάλειες τον εαυτό σας, βάλτε τάξη στις υποθέσεις σας, δεχτείτε να χάσετε ή να κερδίσετε και, κυρίως, μην αφήνετε ασάφειες σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Οι μέρες απαιτούν αντίληψη, προνοητικότητα και ανάληψη υποχρεώσεων ή ευθυνών, τις οποίες δεν πρέπει να φοβηθείτε.

TIP: Καταπολεμήστε τους εφιάλτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γνωριμίες, συμμετοχή σε ομάδες, πραγματοποίηση φιλοδοξιών θα παίξουν ρόλο στην καθημερινότητά σας. Οι μέρες αυτές είναι σημαντικές, αλλά και καταναλωτικές. Η περίοδος των γενεθλίων σας σας καθιστά πρωταγωνιστές του περιβάλλοντος και της κοινωνικής σας ζωής. Η στενή προσέγγιση του Άρη με την Αφροδίτη στην Παρθένο φέρνει νέες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και όχι μόνο. Παρά τη δύσκολη εποχή, τα επιχειρηματικά σας θέματα προχωρούν ή κάποιες ανάγκες σας βρίσκουν κάλυψη. Οι φίλοι και οι σύμμαχοι είναι πιο απαραίτητοι όσο ποτέ. Διατηρήστε τους.

TIP: Πάρτε πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κορυφώνονται οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα κάτω από τη στενή προσέγγιση του Άρη και της Αφροδίτης στην Παρθένο. Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι φορτισμένες και πολλά θα κριθούν από την αντίληψή σας. Ο Ερμής στο Σκορπιό μαζί με τον Ήλιο βάζει σε ενέργεια τις εφεδρείες σας, όπως και κάποια ταλέντα σας. Οι αντιξοότητες παραμένουν, απλώς μπορείτε να κινηθείτε ευκολότερα σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές, να καταπολεμάτε φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις διότι η δυσαρμονία του Κρόνου από το ζώδιό σας με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα σας εκθέσει σε κινδύνους, τόσο ερωτικούς όσο και κοινωνικούς.

TIP: Φανείτε ευέλικτοι προς όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μέρες είναι λίγο πιο θετικές και σας βοηθούν να ανεφοδιαστείτε πριν αντιμετωπίσετε καινούριο αγώνα στα μέσα του μήνα. Η καθημερινότητα θα κυλήσει γρήγορα, οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες, ενώ χαρακτηριστικές θα είναι και οι αποστάσεις που θα πάρει ένα σημαντικό πρόσωπο από εσάς. Λίγο πριν κλείσει τον κύκλο της αυτή η χρονιά, το πεπρωμένο σας καλεί να υπερασπιστείτε το αντικείμενο της εργασίας σας. Εξοπλιστείτε κατάλληλα να αντιμετωπίσετε το κύμα των εξελίξεων που θα δώσει μια νέα τροπή στη ζωή σας.

TIP: Υπερασπιστείτε τους στόχους και τις αρχές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας αυτός δίνει έμφαση στις δημόσιες εμφανίσεις και στις επαγγελματικές σας επιδόσεις. Και τα δύο θέματα πρέπει να τα προσέξετε ιδιαίτερα. Συναισθηματικά δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες και οι ιδιοτροπίες από τον ερωτικό σας σύντροφο. Εάν σας αφορά, κάντε πως δεν καταλαβαίνετε και γενικά φανείτε ανεκτικοί. Κοινωνικά το βάρος είναι μεγαλύτερο και πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Οικονομικά οι δυσκολίες παραμένουν, ωστόσο δεν θα λείψουν προτάσεις και μικρές δόσεις ψυχαγωγίας που κάποιοι θα σας προσφέρουν.

TIP: Προετοιμαστείτε για βελτιώσεις που θα ζήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μέρες αυτές είναι οι τελευταίες μιας σειράς δυσκολιών ή επεισοδίων στον τομέα των σχέσεων, σε προσωπικό και κοινωνικό πεδίο. Η εργασία παραμένει στα ίδια πλαίσια, οι επόμενες εβδομάδες όμως σας διευκολύνουν να καλύψετε τις ανάγκες σας. Η συναισθηματική σας ζωή εξελίσσεται σταθερά σε καλύτερο πλαίσιο μετά τα μέσα του μήνα, μια λάθος όμως κίνηση θα μπορούσε να καθυστερήσει αυτή τη βελτίωση. Ακολουθείστε το ρεύμα των γεγονότων αποφεύγοντας να εκθέσετε τον εαυτό σας σε κινδύνους, διαφωνίες και συγκρούσεις.

TIP: Συνεχίστε να ανέχεστε αυτούς που αγαπάτε.

Πηγή: Oroskopos.gr

×