Tips & Trends
10+1 trends που είδαμε και λατρέψαμε στο show της Victoria Beckham
Μαλλιά
Κι όμως, μπορείτε να φορέσετε headband ακόμα κι αν έχετε pixie! Η Charlize Theron σας δείχνει τον τρόπο!
Άσκηση
Γυμναστείτε στο σπίτι! Μόνες, με το μωρό σας, τις φίλες ή το αγόρι σας -βίντεο
Tips & Trends
Street Fashion: Τα 7 tips που ακολουθούν οι πιο στιλάτες fashionistas

Το προφίλ του ζωδίου

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο της φωτιάς, που επιτυγχάνει να φθάσει σε υψηλές θέσεις. Η φιλοδοξία και η ανάγκη να κάνει καλή εντύπωση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι αυταρχικοί και παρουσιάζουν τάσεις παράβασης, αλλά, σε γενικές γραμμές δεν ενεργούν ύπουλα. Όμως αποστρέφονται τον ανταγωνισμό και προβάλλουν έντονα την ανάγκη τους για υπεροχή.

Καθώς ωριμάζει ερωτικά ο Λέοντας, γίνεται πολύ πιο ζωντανός, δυναμικός και γοητευτικός. Προσεγγίζουν πολύ έξυπνα τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει ερωτικά, έχουν πολύ έντονη αντίληψη και είναι τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα μέσα στην καθημερινότητα αλλά και στον έρωτα. Όταν όμως δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, αισθάνονται δυστυχισμένοι και απομονωμένοι. Οι σκέψεις σας προσεγγίζουν μεγαλεπήβολους στόχους κι έχετε την ικανότητα και τον προσωπικό μαγνητισμό να κατακτήσετε αυτά τα αποκορυφώματα.

Είστε πολύ μεγαλόψυχος, ευγενικός, γενναιόδωρος και ειλικρινής παρουσιάζοντας τα δικά σας φυσικά ταλέντα σε έναν ευγενικό συνάνθρωπό σας. Έχετε σωματική, συναισθηματική και συγκινησιακή δύναμη την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν υπάρχει ανάγκη.

Δεν περιμένετε κανείς να σας βοηθήσει στην ολοκλήρωση των δικών σας ονείρων για να γίνουν πραγματικότητα. Σας χρειάζεται ένας σύντροφος, ο οποίος να είναι εξωστρεφής και γενναιόδωρος, όπως εσείς.

Ο πατέρας Λέοντας

Τον χαρακτηρίζει πατριαρχικότητα και μεγαλοψυχία. Είναι ο άνθρωπος που συνειδητά θα αναλάβει όλες τις ευθύνες του σπιτιού. Αγαπά πολύ τα παιδιά, ακόμα κι όταν δεν το δείχνει, και παράλληλα αισθάνεται υπερήφανος γι’ αυτά. ΄Εχει ανάγκη από τον θαυμασμό της οικογένειάς του και μια αδυναμία στις κολακείες. Δεν θέλει να εκδηλώσει πολλές φορές τον πραγματικό του εαυτό και νιώθει άσχημα αν αντιληφθεί ότι κάποιος από την οικογένεια κατάλαβε τις πραγματικές του προθέσεις ή τις διαθέσεις του. Θα προσφέρει στην οικογένειά του όλη την άνεση και την πολυτέλεια που μπορεί. Δεν του αρέσει να του τονίζουν τα ελαττώματά του, κι όταν τα παραβλέπουν συγχωρεί με τη σειρά του τα σφάλματα των άλλων. Ενδιαφέρεται για τη διαπαιδαγώγηση και την πρόοδο των παιδιών του και είναι ο αρχηγός μέσα στο μικρό βασίλειο της οικογένειάς του.

Η μητέρα Λέων

Είναι μια από τις καλύτερες μητέρες, που δίνει απλόχερα την αγάπη της, τη φροντίδα και τη στοργή στα παιδιά. Τη χαρακτηρίζει λάμψη, γοητεία και ζωντάνια. Αγαπά την άνεση και την πολυτέλεια. Επιδιώκει πάντα να έχουν μια καλύτερη ζωή τα παιδιά της και τρέφει πολλές φιλοδοξίες γι’ αυτά. Είναι αφοσιωμένη σύζυγος, ευγενική οικοδέσποινα, καλοσυνάτη μητέρα. ΄Εχει απαίτηση όμως να την υπακούουν και να την σέβονται. Θέλει να είναι ενήμερη για το κάθε τι και δεν συγχωρεί το ψέμα. ΄Εχει δύναμη και αντοχή, που εκπλήσσουν. Είναι αξιοπρεπής και νιώθει περήφανη για τα παιδιά της. Κάποτε γίνεται καταπιεστική και υπεροπτική. Σε αντιστάθμισμα, είναι οργανωτική.

Το παιδί Λέων

Είναι ένα παιδί υγιέστατο, με πολλή ζωντάνια. Είναι χαριτωμένο και το αγαπούν όλοι. ΄Εχει βέβαια μια περίπλοκη προσωπικότητα και είναι δύσκολο στη διαπαιδαγώγησή του. Από τη στιγμή που γεννιέται, αισθάνεται σαν βασιλιάς και νομίζει ότι το σπίτι του και το περιβάλλον του είναι το βασίλειό του. Εκφράζεται με κάποια κυριαρχικότητα κι έχει απαιτήσεις από τους γονείς του. Προσπαθεί να ξεχωρίζει και από νωρίς αναζητά τον έπαινο και τη διάκριση. ΄Αν δεν τα καταφέρει, θα καταφύγει στην αυτοπροβολή, που μπορεί να του γίνει κακή συνήθεια. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει το επίκεντρο της προσοχής όλων. Πρέπει όμως να μάθει να υπακούει και να πειθαρχεί. Τα πολλά χάδια το βλάπτουν και χρειάζεται να συνηθίσει να κοπιάζει και να επιμένει στον σκοπό του, γιατί μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα του δοθεί ο έπαινος. Το παιδί αυτό έχει μεγάλη ενεργητικότητα και υψηλά ιδανικά. Και είναι αλήθεια πως οι γονείς του, αυτό πρέπει να το βοηθήσουν να αναπτύξει. Η πίεση των γονιών του για δημιουργική εργασία είναι απαραίτητη, ώστε και να εκφράσει σωστά τις γνώσεις, τη ζωντάνια και τις φιλοδοξίες του.

×