Ζώδια

Προβλέψεις Κυριακή 4 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όσο πιο παρεϊστικα περάσει το επόμενο διήμερο, τόσο περισσότερη σωματική και ψυχική ηρεμία θα απολαύσεις. Αν πάντως ενδώσεις σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους γονείς σου, φροντίστε να κρατάτε ασπίδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια επαγγελματική προσπάθεια/ένα project μπαίνει στην τελική ευθεία του. Μπορείς μια στιγμή να χαμογελάσεις και μετά βουρ για τον επόμενο στόχο!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το μεγάλο σου προτέρημα, ανεξαρτήτως τομέα απασχόλησης, πόστου και ευθυνών, είναι πως δεν επαναπαύεσαι ποτέ. Πάντα ψάχνεις μια νέα ιδέα, έναν νέο τρόπο να γίνουν τα πράγματα. Σήμερα έχεις ρέντα στις φρέσκιες ιδέες. Εξέπληξε τους πάντες ξανά!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ναι, η αλλοπρόσαλλη διάθεση σου θα κάνει την εμφάνιση της πάλι. Όμως ευτυχώς αυτή τη φορά δεν ακολουθεί θλίψη και απομόνωση. Το αντίθετο μάλιστα, η εσωτερική ηρεμία σου σε αιφνιδιάζει ευχάριστα.
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτή η προσπάθεια να δώσεις όσο το δυνατό περισσότερα μηνύματα για να κάνει ο/η άλλος/η ένα (ένα μόνο γ**ώ το κέρατο μου!) βήμα προσέγγισης αλλά, ταυτόχρονα, να μην φανεί ότι ρίχνεις τόσο τα μούτρα σου για το ενδιαφέρον του/της, φτάνει στα όρια της τρέλας! Ρώτα και εσύ ευθέως «Αγόρι μου/ Κορίτσι μου γουστάρεις ή να το λήξουμε;» για να ηρεμήσεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένας κύκλος γεμάτος ένταση κλείνει στην εργασιακή καθημερινότητα. Ίσως είναι το τέλος μιας περιόδου προσαρμογής σε νέα καθήκοντα ή ευθύνες που ανέλαβες. Ίσως λύνεται η κόντρα με ένα/μια συνάδελφο και το κλίμα στο γραφείο δροσίζει.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Πρόταση: Ζυγός σε κατάσταση ερωτικού/κοινωνικού παροξυσμού; Ναι, το ξέρω πως υπερβάλω αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να σε πείσω για ακόμη μια φορά πως η απομόνωση δεν σου πάει… Προειδοποίηση: …και τι έχουμε πει γιʼ αυτές τις περιόδους που η ανάγκη για έξαψη χτυπάει κόκκινο; Πρόσεχε πάνω σε ποιον/α πας και φοράς τα ρούχα της ερωτικής επιθυμίας!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Πρόταση: Αφιέρωσε χρόνο σʼ εσένα, το σπίτι σου, τους οικείους σου και μην τρέχεις αριστερά και δεξιά σήμερα σε αναζήτηση προκλήσεων και περιπετειών… Προειδοποίηση: … πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα να σε ζαλίσουν οι λίγοι κοντινοί σου άνθρωποι με ένα συρφετό προβλημάτων και ανασφαλειών. Όχι άλλες (νέες) σκοτούρες για λίγες ώρες!
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα που η ταχύτητα των σκέψεων σου είναι εφάμιλλη ενός επιταχυνόμενου πυραύλου, εκμεταλλεύσου την συγκυρία και προσπάθησε να ανακαλύψεις εναλλακτικές λύσεις για τα προβλήματα που επικρατούν στην είτε στην εργασία σου, είτε στις οικογενειακές σου σχέσεις. Πληροφορήσου, συζήτησε, άκουσε…
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, είναι σημαντικό σήμερα να ξεκουράσεις και να περιποιηθείς το σώμα και το μυαλό σου. Οπότε μην αναλωθείς σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή με τους συνεργάτες σου και μην πιέζεσαι να τα προλάβεις όλα στο μισό χρόνο. Ήπιοι ρυθμοί σήμερα…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι υπέροχη η αίσθηση να νιώθεις τόσο έντονα ο εαυτός σου, να περπατάς στο δρόμο και να αισθάνεσαι υπέροχα μα το σώμα σου, το ρούχα που φοράς, τη διάθεση που κουβαλάς. Να μην υπήρχαν κι αυτά τα υπολείμματα επαγγελματικού άγχους νʼ ανοίγουν λακούβες στο δρόμο, θα μιλάγαμε για καταπληκτικές μέρες!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Πόσο ευχαριστημένος/η θα ήσουν τελικά αν όλοι/ες εκεί έξω σου έλεγαν αυτό που θέλεις να ακούσεις και όχι την αλήθεια. Αρχικά θα έλεγες πως οι προσευχές σου δικαιώθηκαν, αλλά για πόσο καιρό θα άντεχες το ψέμα; Να σκέφτεσαι αυτή την ερώτηση αυτές τις μέρες κάθε φορά που δυσανασχετείς από κάτι που ακούς. Δεν μπορείς να έχεις μόνο ευτυχισμένες αλήθειες. Δεν λειτουργεί έτσι.

Καλημέρα!