Ζώδια

Προβλέψεις Σάββατο 3 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Και εκεί που λες πως θα καταφέρεις να οργανώσεις (στοιχειωδώς έστω) το πρόγραμμά σου και όλες τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με χρήματα, ξαφνικά όλοι οι φίλοι και γνωστοί εμφανίζονται μπροστά σου σαν διαβολάκια για να σε παρασύρουν σε διασκεδάσεις και κραιπάλες. Και να θες νʼ αγιάσεις, δεν μπορείς ρε παιδί μου!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να συνεννοηθείς με τους/τις συναδέλφους σου από ότι συνήθως. Τι λες να το εκμεταλλευτείς άμεσα και να λύσεις ΤΩΡΑ όποιο πρόβλημα έχει προκύψει στη μεταξύ σας σχέση; Σκέψου ότι έτσι θα περάσετε μια ήσυχη εβδομάδα… Επιτέλους…
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Συναισθηματική ανανέωση για εσένα σημαίνει συχνή αλλαγή παραστάσεων, απόλυτη ειλικρίνεια στην επικοινωνία και όχι άλλες κουβέντες για το παρελθόν. Όποιος/α είναι μαζί σου θα κοιτάζει μόνο να είναι ευτυχής στο παρόν. Οι άλλοι/ες στη σπηλιά τους με ένα φορτηγό Zewa για να βγάλουν το Χειμώνα…
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Πολλοί/ες Καρκίνοι λες και προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των γύρω τους – μπλαζέ στυλάκι, δήθεν ηρεμία και «Εντάξει μωρέ, περνάω καλά, δεν αγχώνομαι!»… Μέσα όμως βράζει το ηφαίστειο και η ώρα της έκρηξης πλησιάζει. (Μην ανησυχείς, θα μείνει μεταξύ μας…)
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, σε παρακαλώ, μην υπονομεύσεις/σνομπάρεις/απορρίψεις προτάσεις να συναντήσεις καλούς/ες φίλους/ες. Ναι, ειδικά αν το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και ετοιμάζεσαι πάλι να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με κάποιον/α που ξέρει μόνο να σε πληγώνει!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, καταλαβαίνεις πως σε όσο λιγότερες συζητήσεις αναλωθείς στη δουλειά, τόσο περισσότερο γρήγορος/η και συνεπής θα είσαι στις υποχρεώσεις σου. Και σήμερα ειδικά δεν θες να χαραμίσεις ούτε μια ώρα από τον ελεύθερο χρόνο σου σαν υπερωρία!
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, φυσικά και έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και χαλαρούς ρυθμούς σήμερα. Φυσικά και θα φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις από το πρωί σε συναδέλφους και συγγενείς πως δεν σε αφορούν για τις επόμενες 24ώρες τα προβλήματα τους και οι φοβίες τους! Κοίτα να δεις που ο Κρόνος σου πάει μερικές φορές!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα σήμερα για να ηρεμήσεις και να γαληνέψεις: τη συντροφιά αυτών των ελάχιστων ανθρώπων που αποκαλείς δικούς/ες σου και για λίγες ώρες να αποκλείσεις όλο τον κόσμο με τα προβλήματα και τα διλλήματα του. Κάν’ το λοιπόν και μην το σκέφτεσαι απλώς!
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη το μυαλό σου βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός γραφείου, δουλειάς, υποχρεώσεων. Οι ανάγκες σου σήμερα αφορούν το τρίπτυχο: κοινωνικότητα, φίλοι, χαλάρωση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Προειδοποίηση: Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η στις επαγγελματικές σου επιλογές ή σε μια σχέση, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνάδελφοι σου ή οι υφιστάμενοι σου για ξεσπάς τα νεύρα σου! Για συγκρατήσου λίγο σήμερα!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Δεν είναι καινούργιο αυτό που θα σου πω: δεν μπορείς να καταλάβεις τους ανθρώπους που δεν μπορούν να απολαύσουν το παρόν τους και προσπαθούν να εκβιάσουν εχέγγυα πίστης και παρουσίας σου στη ζωή τους στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, για ποιο λόγο πας και συναντάς/συναναστρέφεσαι/ερωτεύεσαι/συνεργάζεσαι μόνο με τέτοιους, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, ε;
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, ποιος θα σου το έλεγε πως θα έφτανε η μέρα που η εργασία θα σου φαινόταν σωτήρια μπροστά στην ένταση και το ανικανοποίητο της προσωπικής σου ζωής. Κι όμως, κι όμως…

Καλημέρα!