Μακιγιάζ
Kim Kardashian: Το πεντάλεπτο contouring της έγινε viral -Δείτε το και εφαρμόστε το πριν την επόμενη video κλήση σας!
Ιδέες Διακόσμησης
Δεν έχετε χώρο για δυο κομοδίνα; Να τι μπορείτε να κάνετε!
Editor's choice
BeautyBlender: Σας έχουμε τρεις τρόπους για να το καθαρίσετε σωστά -Ποιον θα επιλέξετε;
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μοσχάρι κρασάτο με μαυροδάφνη!

Το προφίλ του ζωδίου

Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο της γης, διοικούμενο από τον πλανήτη Αφροδίτη. Δεν φοβάται την κόπωση και του αρέσει να εργάζεται για να αποκτήσει την «υλική» ασφάλεια που του είναι αναπόσπαστο στοιχείο ώστε να μην νιώθει στο έλεος της μοίρας του και του κόσμου.

Οι Ταύροι, αντί για κατά μέτωπο επίθεση, προτιμούν την άμυνα στην οποία είναι ειδικοί. Για να ανέλθουν δεν χρησιμοποιούν την επιθετικότητα αλλά την παροιμιώδη τους υπομονή, χάρη στην οποία είναι ικανοί να ανεχτούν και τις ιδιοτροπίες του καθενός. Έχετε μεγάλη ανάγκη να καταλάβετε τη δική σας σωματική, διανοητική, πνευματική και συναισθηματική, συγκινησιακή ιδιοσυγκρασία.

Μπορείτε είστε ευγενικός, ιπποτικός και ταυτόχρονα πιστός, ευθύς ή βιαστικός και παροδικός στις αποφάσεις σας αλλά και μνησίκακος. Είστε συνήθως ήρεμος, ήσυχος, τίμιος, ειλικρινής αλλά μπορεί να γίνετε επίμονος, αδιάλλακτος, ισχυρογνώμων με απρόσμενες εκρήξεις του χαρακτήρα σας. Ο Ταύρος είναι το περισσότερο σταθερό και αποφασιστικό ζώδιο του ζωδιακού. Χαρακτηρίζεστε από υπερηφάνεια, υπεροψία και εγωισμό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αφήνετε αυτά τα χαρακτηριστικά να εμποδίσουν αποτέλεσμα αποδοκιμασίας των άλλων.

Η Αφροδίτη είναι ο δικός σας κυβερνών πλανήτης και σας δίνει θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Είστε στοργικός, τρυφερός, ευγενικός, ευχάριστος, φιλικός, και ηθικός.

Ο πατέρας Ταύρος

Είναι ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την οικογένειά του και ο σύζυγος που ξέρει τις υποχρεώσεις του και τις εκπληρώνει σωστά. Το ήρεμο ύφος του κρύβει συχνά τις ανησυχίες του ή τα προβλήματά του και γίνεται ο ίδιος, πρόθυμα, το καταφύγιο και ο προστάτης όλων των μελών της οικογένειας. Αιτιολογεί λογικά το κάθε τι και δεν απομακρύνεται από την πραγματικότητα. Είναι συντηρητικός και δεν αποδέχεται εύκολα νεωτερισμούς ή τυχόν «τρέλες» των άλλων δικών του και ιδιαίτερα των παιδιών του, των οποίων το μέλλον είναι η μόνιμη έννοια του. Φιλοδοξεί να τα δει σε καλύτερες συνθήκες ζωής και οικονομικά περισσότερο πετυχημένα. Δεν ανέχεται την αποτυχία τους ή την παρακμή, γιατί θέλει να αισθάνεται περήφανος γι’ αυτό που εκείνος δημιούργησε και είναι ο πατέρας που δένεται, κατά κάποιον τρόπο, με τις κατεστημένες αξίες.

Η μητέρα Ταύρος

Είναι η μάνα εκείνη, που η οικογένειά της και τα παιδιά αποτελούν το βασικό και το πιο σημαντικό της ενδιαφέρον. Προστατευτική, υπομονετική, καλόκαρδη και πρόθυμη να φανεί χρήσιμη ή να εξυπηρετήσει τους δικούς της και τα παιδιά, χάνει συχνά την αίσθηση του χρόνου, χωρίς ποτέ να παραπονιέται για κούραση ή για φόρτο εργασίας. Είναι εργατική και ικανή να τα προλάβει όλα,ακόμα και όταν οι ασχολίες της επεκτείνονται κι έξω από το σπίτι. Μπορεί κάποια στιγμή να συμπεριφερθεί λίγο σκληρά, αλλά ποτέ άδικα. Επιθυμεί την επιτυχία των παιδιών της και, συχνά, χωρίς να το καταλαβαίνει, γίνεται των παιδιών της. Καταφέρνει να κληροδοτήσει στα παιδιά της ένα σπίτι, ένα κτήμα, ένα κομμάτι γης και ό,τι θα μπορούσε να εξασφαλίσει καλύτερη διαβίωση στο μέλλον.

Το παιδί Ταύρος

Έχει κατά κανόνα μια όμορφη εμφάνιση, μεγάλη ζωτικότητα, δύναμη, αντοχή. Γίνεται αντικείμενο θαυμασμού και αποζητά τα χάδια των άλλων, γιατί έχει την ανάγκη της στοργής και της τρυφερότητας του περιβάλλοντός του, μέσα στο οποίο μεγαλώνει και έτσι νιώθει σιγουριά και ασφάλεια. Η προσωπικότητά του διαμορφώνεται σταδιακά, δεν πρέπει όμως να παραχαϊδεύεται και έχει αποδειχτεί πως η μεγάλη επιείκεια το βλάπτει. Χρειάζεται καλή διατροφή, σωστή αφοσίωση και αγάπη, χωρίς υπερβολές. Μαθαίνει από πολύ μικρό να εκτιμά το χρήμα και να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις ανέσεις. Υπάρχει ο κίνδυνος να του αρέσει λίγο περισσότερο απ’ όσο πρέπει η ανάπαυση ή η ανεμελιά. Γι’ αυτό, στη διαπαιδαγώγησή του, πρέπει να καλλιεργηθεί η αρετή της δράσης και της προσπάθειας, Δεν συνηθίζει να κακομεταχειρίζεται τ’ άλλα παιδιά και προσκολλάται σ’ εκείνα που θαυμάζει ή που έχουν κάτι να του προσφέρουν.

×