Ζώδια

19-25 Mαρτίου: Ποια ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά στον έρωτα;

Έχετε νιώσει πως οι τελευταίες μέρες είναι πολύ περίεργες σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά; Μέσα στην ατυχία κάποιων από εσάς υπάρχουν και κάποιοι που θα είναι πιο τυχεροί. Ποια ζώδια θα είναι πιο τυχερά στον έρωτα τις επόμενες μέρες;

#1. Καρκίνος
Αν είσαι σε σχέση επιτέλους θα νιώσεις πως είσαι στην ίδια σελίδα με τον αγαπημένο σου. Αυτή η εβδομάδα θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τι σημαίνετε ο ένας για τον άλλον. Αν είσαι single ετοιμάσου για ένα νέο ξεκίνημα που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον έρωτα της ζωής σου.

#2. Ζυγός
Αν είσαι σε σχέση θα πρέπει να αρχίσεις να συμβιβάζεσαι σε κάποια θέματα με τον αγαπημένο σου και αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ήρεμη, όσο περίεργο και αν σου ακούγεται αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου λίγο πιο αισιόδοξα γιατί οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ καλύτερες για εσένα. Βγες, διασκέδασε και πέρασε καλά και μην κλείνεσαι μέσα στο σπίτι.

#3. Τοξότης
Είσαι σε σχέση με έναν άνθρωπο που είναι πολύ διαφορετικός από εσένα. Από τη μια πλευρά αυτό σε ιντριγκάρει και από την άλλη σε φοβίζει. Όσο περνάνε οι μέρες θα νιώθεις όλο και καλύτερα με τον εαυτό σου και αυτό θα σε βοηθήσει να δεις με άλλο μάτι τη σχέση σου. Για τους singles της παρέας οι επόμενες μέρες θα είναι άκρως ερωτικές και παιχνιδιάρικες. Αφέσου, κάνε γνωριμίες και ανέβασε τη διάθεσή σου στα ύψη.

Διαβάστε περισσότερα:

Παρθένος-Ιχθύς: Δεν φαντάζεσαι σε ποιον θα αρέσει αυτή η σχέση!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό