Ζώδια

5 tips που πρέπει να ξέρεις για να έχεις μια υγιή σχέση με έναν Ζυγό!

Ο Ζυγός είναι ένα περίπλοκο ζώδιο και πρέπει να προσέχεις πώς θα του φερθείς για να έχεις μια υγιή και όμορφη σχέση μαζί του. Υπάρχουν κάποια tips που αν τα γνωρίζεις θα σου φανούν πολύ χρήσιμα στο ξεκίνημα της κοινής σας ζωής.

#1. Μην θίγεις ποτέ την οικογένειά του
Οι περισσότεροι ζυγοί έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την οικογένειά τους και δεν δέχονται να τους σχολιάζουν αρνητικά.

Αν θέλεις να του εκφράσεις τη γνώμη σου για κάποιο θέμα που τους αφορά και σε απασχολεί μπορείς να το κάνεις αλλά με ωραία και διακριτικό τρόπο.

#2. Μην ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου
Ο Ζυγός ένα πράγμα δεν θέλει: Να του φωνάζουν. Σε έναν τσακωμό σας μπορεί να πετύχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα με το να του βάλεις τις φωνές. Ηρέμησε, χαλάρωσε, μίλησέ του όμορφα και ωραία, με επιχειρήματα και θα σε ακούσει.

#3. Προσπάθησε να είσαι πάντα τρυφερή μαζί του
Όσο πιο τρυφερή είσαι μαζί του τόσο περισσότερο θα σε νοιάζεται και αυτός και θα σε αγαπάει. Μην ξεχνάς πως ο Ζυγός είναι ένα πολύ τρυφερό ζώδιο αλλά δεν θα το βγάλει στην επιφάνεια αν δεν του το δείξεις εσύ πρώτη.

#4. Μην του μιλάς άσχημα για τους δικούς σου ανθρώπους
Είναι σημαντικό να κρατάς κάποια πράγματα για εσένα γιατί ο Ζυγός δεν ξεχνάει. Αν για παράδειγμα μιλάς άσχημα για τους φίλους του από το πρωί ως το βράδυ, εκείνος θα σχηματίσει για σένα μια άσχημη εικόνα που δυστυχώς δεν θα μπορεί να σβήσει από το μυαλό του εύκολα.

Σε γενικές γραμμές επηρεάζεται αρκετά από αυτά που θα του πεις.

#5. Μην τον πιέζεις (φανερά) στο να κάνει πράγματα που δεν θέλει
Ο Ζυγός δεν έχει πρόβλημα να καταπιέσει κάποια θέλω του αλλά αν το κακό παραγίνει και θελήσεις να του αλλάξεις τελείως την καθημερινότητα και τις συνήθειεές του, τότε θα αντιδράσει άσχημα.

Τα ζώδια σήμερα: “Κριέ, η μέρα σου ανήκει”

Ζώδια: Τι να περιμένεις να συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο στη ζωή σου;

Ζώδια & Έρωτας: Oι μεγαλύτεροι φόβοι κάθε ζωδίου μέσα σε μια σχέση!