Σχέσεις-Σεξ
Αυτές είναι οι τροφές που δεν πρέπει να φας πριν το σεξ!
Editor's choice
To τρικ των nail experts για τέλεια χέρια και δάχτυλα
Διατροφή
Μάθημα SOS: Μακριά από αυτές τις τροφές, προκαλούν κυτταρίτιδα!
Editor's choice
Η Jennifer Lawrence αποδεικνύει ότι το hair look της Meghan Markle είναι ιδανικό ακόμη και για μια χαλαρή βόλτα στο Manhattan
Home / Ζώδια / Αυτά είναι τα τρία ζώδια που αργούν πάντα στα ραντεβού τους!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που αργούν πάντα στα ραντεβού τους!

Αν πρόκειται να βγεις ραντεβού με ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια, τότε το μόνο που έχουμε να σου ευχηθούμε είναι… Καλή τύχη! Και αν νομίζεις πως κάνουμε πλάκα για να γελάσουμε μαζί σου, τότε πέφτεις πολύ πολύ έξω. Διάβασε αναλυτικά το κείμενο που ακολουθεί και θα μάθεις το γιατί.

Ιχθύς
Η αλήθεια είναι πως το κατά τα άλλα συμπαθητικό ψαράκι δεν έχει αίσθηση του χρόνου και… ζει ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

Ονειρεύεται συνεχώς, ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά και όσο κι αν φαίνεται πως σου δίνει προσοχή ακούγοντας π.χ. το σοβαρό πρόβλημά σου, σκέφτεται άλλα πράγματα, όπως ταξίδια, βόλτες, φαγητό κτλ. Ναι, κι όμως!

636113765940383675-2127071033_couple-cute-cute-couple-goals-Favim.com-4479381

Δίδυμος
Μπορεί να σε στήσει απίστευτη ώρα, να τον παίρνεις τηλέφωνο και να μην απαντάει, να του στέλνεις μηνύματα και να μην τα διαβάζει ποτέ και όταν τελικά έρχεται και του κάνεις μούτρα και του λες πόσο σου έχει σπάσει τα νεύρα, εκείνος να σου απαντάει με φυσικότητα: «Σιγά μωρέ δεν έγινε και τίποτα, απλά είχε λίγη κίνηση».

Και σε ρωτάμε τώρα… Το κάνεις μετά το έγκλημα ή όχι;

Υδροχόος
Ο αγαπημένος μας Υδροχόος δεν έχει καθόλου καλή σχέση με το χρόνο. Μπορεί να ετοιμάζεται δυο ώρες και να πιστεύει πως έχει σπαταλήσει μόλις δέκα λεπτά.

Αν θες να βγεις ραντεβού μαζί του, τότε θα πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με μεγάλη υπομονή, να έχεις κάνει πριν ασκήσεις ΖΕΝ και να μην δείξεις πως σε ενόχλησε η συμπεριφορά του. Απλά να το πάρεις ως κάτι δεδομένο και να μην σε επηρεάσει καθόλου μα καθόλου!

Μια ματιά ακόμα: Ο εύκολος τρόπος για να κατακτήσεις έναν δύσκολο Αιγόκερω!

×