Ζώδια

Αυτοί είναι οι πιο σέξι συνδυασμοί ζωδίων!

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται καθημερινά αν ο άνθρωπος με τον οποίο είναι μαζί είναι όντως το άλλο τους μισό. Η αστρολογία μπορεί να δώσει τέτοιου είδους απαντήσεις και όπως θα δεις παρακάτω υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Ανήκετε εσύ και ο σύντροφός σου σε έναν από αυτούς τους καυτούς συνδυασμούς;

Ταύρος-Παρθένος
Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που αγαπάνε τη ζωή αλλά και τη φύση. Το ίδιο ισχύει και για τους Παρθένους. Επίσης, Ταύροι και Παρθένοι είναι άτομα πρακτικά και μεθοδικά. Και τα δύο ζώδια έχουν αδυναμία στην οικογένεια και τουα αρέσει η σταθερότητα των σχέσεων.

Ιχθύες-Καρκίνος
Και τα δύο ζώδια είναι του νερού και έχουν πολλά κοινά γνωρίσματα. Ο Καρκίνος είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο, ενώ οι Ιχθύες είναι επίσης πολύ ευαίσθητοι. Όσον αφορά τις σχέσεις και τα δύο ζώδια τις αντιμετωπίζουν ως προκλήσεις.

Τοξότης-Κριός
Τα δύο αυτά ζώδια της φωτιάς ταιριάζουν εκπληκτικά μεταξύ τους. Αν τσακωθούν μπορεί όντως να προκληθούν πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα αλλά όσο οι δυο τους τα πάνε καλά δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

couple-in-the-snow

Υδροχόος-Δίδυμοι
Τα ζώδια του αέρα τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους όσο δεν φυσάει δυνατός άνεμος στη σχέση τους. Οι Υδροχόοι είναι άνθρωποι που τους αρέσει να αλλάζουν τον κόσμο, ενώ οι Δίδυμοι είναι πολύ διπλωμάτες και ξέρουν να προσαρμόζονται σε κάθε κατάσταση και με κάθε συμπεριφορά ανθρώπου.

Ζυγός-Λέων
Οι Ζυγοί είναι γνωστοί ως χαλαροί, ήρεμοι και πολύ ικανοί άνθρωποι. Είναι επίσης η ψυχή του πάρτι! Οι Λέωντες από την άλλη μεριά είναι δυναμικοί και κυριαρχικοί. Επομένως, αυτά τα δύο ζώδια κάνουν φανταστικό συνδυασμό μεταξύ τους!

Αιγόκερως-Σκορπιός
Οι Αιγόκεροι είναι ζώδια της Γης σε αντίθεση με τους Σκορπιούς που είναι ζώδια του νερού. Αυτό σημαίνει ότι όταν τα ζώδια συναντιούνται υπάρχει μια εκπληκτική δύναμη και ενέργεια ανάμεσά τους.

Διαβάστε ακόμα: Τα ζώδια και οι 12 μύθοι του έρωτα! Τι ισχύει και τι όχι από όσα πιστεύουμε για τον φτερωτό θεό;