Ζώδια

Καρκίνος με Κριό στο σεξ; Πόσο πετυχημένος ή αποτυχημένος είναι αυτός ο συνδυασμός;

Είσαι κριός και αναρωτιέσαι με ποιο ζώδιο ταιριάζεις πιο πολύ στο κρεβάτι; Μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ και σου έχουμε την απάντηση!

Η μία και μοναδική αλήθεια στο θέμα αυτό είναι πως οι Κριοί λειτουργούν μοναδικά στο σεξ όταν συνευρίσκονται με έναν Καρκίνο -ναι, πίστεψέ μας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Και τα δύο αυτά ζώδια είναι πολύ ενεργητικά και τα δίνουν όλα μα όλα στο κρεβάτι. Το σεξ ενός Κριού με έναν Καρκίνο είναι μια εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσετε αν είστε single -οκ, ξέρετε πια ποια είναι η πρώτη ερώτηση που κάνετε όταν φλερτάρετε με κάποιον… Ποια; Μα φυσικά τι ζώδιο είναι…

Screenshot 2019-03-08 at 15.50.23

Αν από την άλλη μεριά είστε σε σχέση ή παντρεμένοι με κάποιο άλλο ζώδιο μην αγχώνεστε, γιατί και εσείς δεν έχετε κάτι να χάσετε. Τόσο οι Καρκίνοι όσο και οι Κριοί είναι ζώδια που προσφέρουν μεγάλη σεξουαλική ικανοποίηση στο ταίρι τους, ανεξάρτητα από το ζώδιό τους – δεν σκέφτονται δηλαδή  μόνο τον εαυτό τους και δεν λειτουργούν εγωιστικά στο κρεβάτι.

Απλά χαλαρώστε και απολαύστε το! Αν βιώνετε την κατάσταση που περιγράφουμε, τότε ξέρετε πως έχουμε απόλυτο δίκιο, έτσι δεν είναι κορίτσια;

Διαβάστε ακόμα: Αποπλάνησε τον άντρα Καρκίνο με ΑΥΤΟΝ τον τρόπο!