Ζώδια

Αιγόκερως: Πώς θα τον κρατήσεις κοντά σου για πάντα

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που θέλει να είναι ερωτευμένος και θέλει να δημιουργεί σχέσεις με διάρκεια και σταθερές βάσεις. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρει μια ιδανική σύντροφο και θα προσπαθήσει να μείνει κοντά της για πάντα. Ωστόσο έχει και αυτός τις αδυναμίες του τις οποίες αξίζει να προσέξεις κι εσύ.

#1. Στους τσακωμούς σας ο Αιγόκερως θα βάζει τη λογική να κυριαρχήσεις και θα αναλύσει τα πάντα ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν αδίκησε κανέναν. Προσπάθησε να του εξηγήσεις με ηρεμία τη δική σου πλευρά και όλα θα πάνε καλά. Πρόκειται για ένα ζώδιο που δεν θα τα τινάξει όλα στον αέρα για μια διαφωνία και θα προσπαθήσει να λύσει όλα τα θέματα που θα δημιουργηθούν αρκεί να έχεις και εσύ από την πλευρά σου καλή θέληση.

#2. Απέφυγε τα ψέματα μαζί του γιατί δεν τα συγχωρεί καθόλου εύκολα. Αν το ψέμα είναι σοβαρό μπορεί να φτάσει και μέχρι τον χωρισμό. Για αυτό διόρθωσε την επικοινωνία που έχετε, εμπιστεύσου τον και όλα θα πάνε καλά.

#3. Οι Αιγόκεροι δεν ξεχνάνε εύκολα όσα χρόνια και αν περάσουν. Θα πρέπει να κάνεις υπερπροσπάθεια για να κερδίσεις και πάλι την εμπιστοσύνη τους αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους θα υπάρχει αυτό που τους έκανες. Εξήγησέ τους τα πάντα αναλυτικά και ίσως τους κάνεις να καταλάβουν πόσο δύσκολο σου ήταν να φερθείς με κάποιον διαφορετικό τρόπο. Όσο καλύτερα καταλάβουν την ψυχολογία σου τόσο πιο εύκολο θα τους είναι να προχωρήσουν παρακάτω.

#4. Μετά από έναν τσακωμό άφησέ τον να ηρεμήσει για κάποιες ώρες ή ακόμα και για μια μέρα μέχρι να προσπαθήσεις να τον πλησιάσεις. Οι Αιγόκεροι θέλουν τον χρόνο τους για να μπορέσουν να συζητήσουν το πρόβλημά τους.

Διαβάστε περισσότερα:

Παρθένος-Ιχθύς: Δεν φαντάζεσαι σε ποιον θα αρέσει αυτή η σχέση!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό