Ζώδια

Αποκάλυψη: Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει βάσει ζωδίου (Μέρος ΙΙ)

ζωδίου

Όταν ένας ζυγός δεν σου στέλνει μήνυμα δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα, όταν όμως ένας Λέων σε αγνοεί τότε αυτό είναι ένδειξη πως δεν του αρέσεις. Αυτό σημαίνει πως τα ζώδια παίζουν ρόλο στο πώς συμπεριφερόμαστε και παρακάτω θα δεις πώς θα καταλάβεις αν του αρέσεις βάσει ζωδίου.

#Λέων
Ο Λέων θα κάνει κάποιες υπερβολικές κινήσεις για να σου δείξει πως θέλει να είστε μαζί. Αν δεις ότι δεν κάνει κάποια ιδιαίτερη κίνηση τότε ίσως δεν τον ενδιαφέρει να προσπαθήσει πολύ. Αν σε θέλει πραγματικά θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει τα πιο τρελά σου όνειρα.

#Παρθένος
Δυστυχώς ο Παρθένος δεν πρόκειται να δείξει εύκολα την αδυναμία που ίσως σου έχει. Θα του πάρει πολύ καιρό να νιώσει άνετα και να εμπιστευθεί και το σίγουρο είναι πως μέχρι να νιώσει εμπιστοσύνη θα το παίζει cool και άνετος.

#Zυγός
Αν ο Ζυγός ενδιαφέρεται τότε θα ξεκινήσει πονηρές κουβέντες μαζί σου. Αν δεν το κάνει, τότε πιθανόν να μην ενδιαφέρεται. Πρόκειται για ένα ζώδιο που λατρεύει τα υπονοούμενα, οπότε για να δεις αν του αρέσεις μπορείς να τον δοκιμάσεις κι εσύ!

#Σκορπιός
Θα καταλάβεις ότι σε γουστάρει ένας Σκορπιός αν δείξει έντονα σημάδια ζήλιας. Αν σε δει να μιλάς με κάποιον άλλον άντρα και δεν δείξει ενδιαφέρον τότε μάλλον δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα.

Μπες στο Faysbook.gr αύριο για να δεις και τα υπόλοιπα ζώδια!

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη: Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει βάσει ζωδίου (Μέρος Ι)

Σεξ με Σκορπιό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό