Ζώδια

ΑΥΤΑ τα 3 ζώδια θα πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα από τον έρωτα τις επόμενες εβδομάδες

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που αφιερώνουμε συνήθως στον έρωτα και την αγάπη. Ωστόσο υπάρχουν 3 ζώδια που για τις επόμενες μέρες θα πρέπει να μείνουν μακριά από ρομαντικές καταστάσεις γιατί οι πλανήτες δεν τους ευνοούν. Ποια είναι αυά τα 3 ζώδια;

#1. Κριός
Αγαπημένε Κριέ όταν νιώσεις ότι πρέπει να είσαι 100% παρόν σε μια σχέση θα το κάνεις. Ωστόσο αυτή τη βδομάδα είσαι λίγο αλλού και νιώθεις να βαριέσαι να μπλέξεις σε καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμος/η. Οι αλλαγές που γίνονται στους πλανήτες τελευταία δεν ευνοούν την κατάστασή σου και νιώθεις περισσότερο από ποτέ πως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα.

#2. Τοξότης
Αυτή δεν είναι μια περίοδος που χρειάζεσαι διάλειμμα από τον σύντροφό σου αλλά είναι μια φάση στη ζωή σου που θέλεις ένα διάλειμμα από κάθε είδους ρομαντική κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κάτσεις και να σκεφτείς λογικά τι θέλεις από την αισθηματική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς αυτή δεν είναι μια φάση που πρέπει να είσαι σε σχέση και αυτό πρέπει να σε προβληματίσει γιατί όταν νιώθεις παγιδευμένος τότε καταλήγεις να φεύγεις.

#3. Yδροχόος
Υδροχόε είσαι ένα άτομο που σου αρέσει να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο. Επίσης δεν σου αρέσει να μπαίνεις σε καταστάσεις που σε κάνουν να συμβιβαστείς. Προτιμάς να είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου και να παίρνεις τις δικές σου αποφάσεις χωρίς να σε επηρεάζουν οι γύρω σου.

Διαβάστε περισσότερα:

Σεξ με Σκορπιό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό