Ζώδια

ΑΥΤΟ είναι το ζώδιο που απιστεί συνεχώς και δεν το μετανιώνει

Όλα τα ζώδια είναι πιστά όταν θέλουν και όλα έχουν την απιστία μέσα τους. Υπάρχουν όμως κάποια ζώδια που δυσκολεύονται λίγο παραπάνω να παραμείνουν πιστά, όχι επειδή δε μπορούν να συγκρατήσουν τους εαυτούς τους αλλά επειδή δε θέλουν.

Ποιο θεωρείται το πιο άπιστο ζώδιο; Ο Υδροχόος, ο Ιχθύς, ο Ζυγός είναι 3 ζώδια που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα πιο άπιστα ζώδια. Ωστόσο ο Ζυγός είναι αυτός που υπερισχύει και καταφέρνει να παραμένει στην κορυφή ως το πιο άπιστο ζώδιο που δε συμμορφώνεται εύκολα.

Οι Ζυγοί αγαπάνε πολύ το φλερτ και αυτό τους κάνει να μην είναι τόσο εύκολοι στο να δημιουργήσουν μια υγιή και σταθερή σχέση. Άλλωστε δεν τους επιλέγουν εύκολα γυναίκες που γνωρίζονται εστί Ζυγός γιατί φοβούνται ότι δεν θα μπορέσουν να παραμείνουν πιστοί.

Μπορεί να θεωρείς πως ένας Ζυγός όταν μπαίνει σε μια σχέση θα σταματήσει το φλερτ. Κάτι τέτοιο συνήθως δε συμβαίνει (υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις). Τις περισσότερες φορές το φλερτ τους είναι άκακο και χωρίς κάποιο σκοπό αλλά υπάρχουν και οι φορές που η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει.

Διαβάστε περισσότερα:

Παρθένος-Ιχθύς: Δεν φαντάζεσαι σε ποιον θα αρέσει αυτή η σχέση!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό