Ζώδια
Ζώδια και νέοι έρωτες! Τι πρέπει να κάνουν για να διατηρήσουν τον αρχικό τους ενθουσιασμό;
Μακιγιάζ
Τα ροζ κραγιόν που προτείνουν οι make up artists για τις αρχές του Φθινοπώρου
Άσκηση
Γυμνάζεσαι αλλά δεν χάνεις κιλά και λίπος; Ξέρουμε τι φταίει!
Editor's choice
To μανικιούρ της Bella Hadid είναι ότι πιο καλοκαιρινό έχετε δει μέχρι τώρα
Home / Ζώδια / Αυτά είναι τα 6 ζώδια που φοβούνται τη δέσμευση!

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που φοβούνται τη δέσμευση!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που τους είναι πολύ εύκολο να κάνουν μια σχέση και άλλα που δυσκολεύονται πολύ να ανοιχτούν και να προσπαθήσουν να ερωτευθούν.

Δες ποια είναι τα 6 ζώδια που δεν δεσμεύονται εύκολα γιατί φοβούνται μήπως πληγωθούν.

#1. Οι Ιχθείς είναι ζώδιο που του αρέσει το δράμα και πολλές φορές μπορεί να το κυνηγήσει μόνο και μόνο για να αποδείξει στους άλλους πως η ζωή…είναι ένα δράμα. Στις σχέσεις δυσκολεύονται να αφεθούν επειδή νομίζουν πως θα πληγωθούν σίγουρα.

#2. Οι Λέοντες αποφεύγουν τις δεσμεύσεις γιατί συχαίνονται την απόρριψη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ξεκινάνε εύκολα μια νέα σχέση.

#3. Οι Τοξότες είναι άνθρωποι που ανοίγουνται πολύ στους γύρω τους και αυτό τους κάνει να πληγώνονται και να το μετανιώνουν. Γι’αυτό και προσπαθούν να προστατευθούν, αν και είναι στη φύση τους να μην βάζουν εύκολα μυαλό.

Screenshot 2019-03-28 at 13.50.09

#4. Οι Κριοί είναι πολύ συναισθηματικά ζώδια και η αλήθεια είναι πως όταν είσαι τόσο συναισθηματικός τότε είναι πολύ πιθανόν να πληγωθείς.

#5. Οι Δίδυμοι είναι σχετικά ψυχρά ζώδια γιατί πολύ απλά δεν θέλουν κανείς να ξέρει πόσο συναισθηματικοί είναι. Για να τους κερδίσεις θα πρέπει να αποδείξεις ξανά και ξανά πως θα είσαι πάντα δίπλα τους και πως δεν τους κατακρίνεις ποτέ και για κανέναν λόγο.

#6. Οι Σκορπιοί θέλουν να έχουν τα πάντα υπό έλεγχο. Μάλιστα προσπαθούν να ελέγξουν ακόμα και το αν οι γύρω τους θα προσπαθήσουν να τους πληγώσουν. Είναι μονίμως σε επιφυλακή με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζήσουν σε βάθος μια σχέση ή μια απλή ερωτική γνωριμία. Αν θέλουν πραγματικά να είναι ευτυχισμένοι θα πρέπει να ρίξουν τις άμυνές τους και να εμπιστευθούν περισσότερο τους γύρω τους…ακόμα και αν τελικά την πατήσουν.

Διαβάστε ακόμα: AΥΤΟ το ζώδιο έχει δημιουργηθεί…για να μπλέκει σε δυσάρεστες καταστάσεις στις σχέσεις

Κριός-Υδροχόος: Αν δεν θέλετε να χωρίσετε ποτέ δείτε τι πρέπει να προσέξετε!

Ζώδια: Αυτός είναι ο χειρότερος συνδυασμός ever!

×