Ζώδια

ΑΥΤΑ είναι τα πιο ειλικρινή ζώδια που αξίζει να δημιουργήσεις μια σχέση μαζί τους!

Είναι γεγονός πως όλτα τα ζώδια δεν είναι ίδια και το καθένα συμπεριφέρεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που είναι κοινά σε αρκετά ζώδια.

Η ειλικρίνια είναι ένα από αυτά και τη συναντάμε σε μεγάλο βαθμό σε 7 ζώδια της αστρολογίας!

#Ταύρος: Είναι πολύ έμπιστο ζώδιο και τηρεί τις υποσχέσεις του. Έχει υπομονή και μπορείς να βασιστείς πάνω του.

#Λέων: Ο Λέων είναι αρχηγός στα περισσότερα πράγματα που κάνει στη ζωή του. Και ως αρχηγός αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Τα ψέματα που λέει είναι αθώα και μπορείς να τον εμπιστευτείς.

#Παρθένος: Είναι από τα πιο πιστά ζώδια και θεωρεί καθήκον του να τηρεί όλες τις υποσχέσεις που δίνει.

#Ζυγός: Είναι πολύ δίκαιο ζώδιο και θα κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί η ηρεμία στη σχέση του. Δεν θα πει ψέματα αλλά ίσως αποκρύψει πράγματα τα οποία ούτως ή άλλως δεν βλάπτουν τη σχέση σας.

#Σκορπιός: Του αρέσει η ειλικρίνια αλλά κυρίως στις φιλικές σχέσεις. Δεν είναι το πιο ειλικρινές ζώδιο της αστρολογίας αλλά προσπαθεί και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.

#Αιγόκερως: Αν σε νιώθει πολύ κοντά του τότε δεν θα μπορέσει να σου πει ψέματα. Αν σου πει σημαίνει πως δεν είσαι για αυτόν τόσο κοντινό του άτομο όσο πίστευες ότι είσαι.

#Ιχθείς: Ο Ιχθείς θα κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει ευτυχισμένη και θα σου πει πάντα την αλήθεια και μόνο αυτήν! Ακόμα κι αν κάποιες φορές σε πληγώσει…

Διαβάστε ακόμα: Aυτά είναι τα ζώδια που δεν φέρονται καλά στις σχέσεις!- Δες ποια είναι και αν μπορείς απέφυγέ τα!

Τα 6 ζώδια του ζωδιακού κύκλου που είναι υπέρ των μακρoχρόνιων σχέσεων!- Αν θέλεις σοβαρή σχέση τότε πρέπει να ψάξεις για ένα από αυτά τα ζώδια

Ζυγός με Δίδυμο: Πόσο ταιριαστός είναι αυτός ο συνδυασμός;- Θα μείνουν μαζί για πάντα ή θα χωρίσουν στην πρώτη δυσκολία;