Ζώδια

AYTA τα 3 ζώδια φοβούνται να ερωτευτούν…

Κι όμως, υπάρχουν κάποια ζώδια που φοβούνται να ερωτευτούν και δυσκολεύονται να αφεθούν σε ό,τι αφορά τα θέματα καρδιάς. Ποια είναι αυτά τα ζώδια και πώς θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τον φόβο τους;

#1. Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που δίνει όλο του το είναι στα επαγγελματικά του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αφήνει την αισθηματική του ζωή στην άκρη. Αυτό βέβαια του δημιουργεί στη συνέχεια ένα άγχος ότι δεν θα καταφέρει να βρει αυτό που θέλει. Ακόμα και όταν το βρίσκει όμως τρέμει στην ιδέα να το χάσει και αυτό τον κάνει να πέφτει στη δουλειά με τα μούτρα. Για να μπορέσει να ξεπεράσει τον φόβο του θα πρέπει να επιτρέψει στον εαυτό του να εκτεθεί στην αγάπη και στον έρωτα και μόνο έτσι θα καταφέρει να πάνε όλα τέλεια στη ζωή του.

#2. Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι ένα ακόμα ζώδιο που αγαπάει τον έρωτα με αποτέλεσμα να τον αποφεύγει με κάθε τρόπο. Φοβάται την απόρριψη αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να κάνει κάποιο λάθος και να βρεθεί σε μια σχέση που δεν μπορεί να υποστηρίξει. Για να ξεπεράσει τον φόβο του θα πρέπει να τολμήσει γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να δυναμώσει σαν χαρακτήρας και να βρει αυτό που πραγματικά ψάχνει στη ζωή του.

#3. Ιχθύς
Το ένα και μοναδικό πράγμα που φοβάσαι στην αγάπη είναι ότι δεν θα κρατήσει. Και αυτό σε κάνει να αποφεύγεις να δημιουργείς σχέσεις γιατί δεν αντέχεις τους χωρισμούς. Ίσως θα πρέπει να αποκτήσεις μια μεγαλύτερη αισιοδοξία σε θέματα καρδιάς και να βρεις τη δύναμη να είσαι με κάποιον άνθρωπο χωρίς να φοβάσαι ότι θα τον χάσεις. Ακόμα και να τον χάσεις δεν σημαίνει κάτι. Θα βρεις στην πορεία κάτι ακόμα καλύτερο. Προσπάθησε λοιπόν να ζεις τη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα:

Σεξ με Σκορπιό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό