Ζώδια

Αυτοί είναι οι λόγοι που σε εκνευρίζει ο σύντροφός σου…σύμφωνα με το ζώδιο

ζώδιο

Kάθε ζώδιο έχει τα αρνητικά του και τα μειονεκτήματά του και εννοείται πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάποιο χαρακτηριστικό που να εκνευρίζει τους γύρω του και την οικογένειά τους.

Παρακάτω θα δεις τη λίστα με όλα τα ζώδια και τις εκνευριστικές τους ιδιότητες…

#Κριός: Οι Κριοί έχουν την κακιά συνήθεια να μιλάνε πολύ δυνατά. Αν καταφέρουν να το μετριάσουν μπορούν να γίνουν αξιαγάπητοι, αν και δυστυχώς τους είναι δύσκολο να μετριάσουν τον τόνο της φωνής τους.

#Ταύρος: Ο Ταύρος χρονοτριβεί και χρονοτριβεί άσχημα. Ο ίδιος νιώθει πως έψει αυτή την αδυναμία αλλά δυστυχώς την νιώθουν περισσότερο οι κοντινοί του άνθρωποι.

#Δίδυμος: Ο Δίδυμος κάθεται και παρακολουθεί με προσοχή όλες τις εξελίξεις γύρω του. Κάποιους μπορεί να τους εκνευρίσει γιατί φαίνεται να να υπερπροσπαθεί να βρίσκεται μέσα στα πράγματα.

#Καρκίνος: Ο Καρκίνος αγνοεί ανθρώπους, ξεχνάει ονόματα και γενικά δεν είναι πολύ σωστός στις νέες γνωριμίες που κάνει. Δώσε του λίγο χρόνο και αν σε γνωρίσει καλύτερα θα γίνει πιο σωστός απέναντί σου.

#Λέων: Έχει μια κακιά συνήθεια να αγγίζει συνέχεια τα μαλλιά του. Αυτή η συνήθεια δεν βλάπτει κανέναν αλλά είναι…αρκετά εκνευριστική!

#Παρθένος: Οι Παρθένοι είναι φοβιτσιάρηδες αλλά αυτό δεν είναι το εκνευριστικό στοιχείο που έχουν. Αυτό που πραγματικά μπορεί να εκνευρίσει τους γύρω τους είναι ότι το παίζουν απίστευτα cool ενώ φοβούνται και τη σκιά τους.

#Ζυγός: Το χιούμορ λειτουργεί σαν άμυνα για τους Ζυγούς οι οποίοι πειράζουν πολύ τους γύρω τους αλλά ταυτόχρονα γελάνε και μαζί τους. Μπορεί να το κάνουν καλοπροαίρετα αλλά δυστυχώς δεν το αντιλαμβάνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Μπες στο faysbook.gr αύριο για να δεις και τα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα:

Να για ποιον λόγο δεν προχωράει η σχέση σου (ή γιατί τα ζώδια δεν κάνουν σχέσεις)

Πώς αντιδράει το κάθε ζώδιο…όταν αρρωσταίνει; Διάβασε αναλυτικά τη λίστα για να ξέρεις τι σε περιμένει…