Ζώδια

Δεν φαντάζεσαι με ποιο ζώδιο ταιριάζει ιδανικά στο σεξ ένας Λέων

Ο Λέων, όπως όλες σας θα ξέρετε, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα ζώδιο αρκετά γενναιόδωρο που του αρέσει να δίνει πράγματα τόσο στη σχέση του όσο και στο σεξ. Μπορεί οι αστρολόγοι να αναφέρουν πως ένας Λέων δεν θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση με έναν Λέων, ωστόσο η χημεία που έχουν μεταξύ τους οι λέοντες είναι απίστευτη -ναι, πιστέψτε μας, είναι απλά ό,τι καλύτερο!

Μάλιστα, οι ειδικοί αναφέρουν πως Λέων με Λέων είναι ο καλύτερος συνδυασμός στο κρεβάτι καθώς αυτό το ζώδιο έχει πολύ πάθος στο κρεβάτι και το σεξ μαζί τους είναι εμπειρία.

Eπιπλέον οι Λέοντες είναι πολύ ναρκισιστικά ζώδια και δύσκολα θα κάνουν καλό συνδυασμό με άλλο ζώδιο εκτός κι αν πρόκειται για κάποιο που είναι ίδιος με αυτούς!

beautiful-bed-blanket-couple-Favim.com-2847887

Δυστυχώς όσον αφορά στις σχέσεις τα πράγματα περιπλέκονται λίγο περισσότερο. Οι λέοντες βγάζουν όλο το πάθος στο κρεβάτι και στην καθημερινότητά τους είναι πιο απλοί.

Ωστόσο αν η σχέση σας κρατήσει το σεξουαλικό κομμάτι πολύ ενεργό τότε δεν θα έχετε ποτέ πρόβλημα μεταξύ σας. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε για να.. τον ρίξετε στο κρεβάτι σας και να μείνει για πάντα μαζί σας, χωρίς στιγμή να φοβάστε πως θα τον χάσετε.

Διαβάστε ακόμα: Το μυστικό για να κερδίσετε έναν Σκορπιό στο κρεβάτι!