Επιδερμίδα
Άμεσο εφέ lifting; Η Θεανώ Μπέλλα λέει ναι και αποκαλύπτει τον τρόπο να το πετύχετε
Διατροφή
Πες ναι στους πειρασμούς χωρίς τύψεις: Αυτά είναι τα γλυκά με τις λιγότερες θερμίδες
Editor's choice
Τα beauty προϊόντα που μοσχομυρίζουν λεβάντα και έχουν τις ευεργετικές της ιδιότητες
Star Style
Οι 10 κανόνες στιλ της Victoria Beckham που θα σε εμπνεύσουν πολύ!
Home / Ζώδια / Δες ποια 3 ζώδια λατρεύουν να τσακώνονται μέσα στις σχέσεις!

Δες ποια 3 ζώδια λατρεύουν να τσακώνονται μέσα στις σχέσεις!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που τους αρέσει να τσακώνονται ακόμα και αν δεν το παραδέχονται και κάποια άλλα που θα κάνουν τα πάντα για να μην τσακωθούν με το άλλο τους μισό. Σήμερα στο Faysbook.gr θα αναφερθούμε στους λάτρεις των τσακωμών που δεν είναι άλλοι από τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Σκορπιούς. Και τα 3 αυτά ζώδια τσακώνονται πολύ στις σχέσεις τους, το καθένα για άλλους λόγους.

Διαβάστε παρακάτω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σχέσεις τους και τους οδηγούν σε συχνούς και έντονους τσακωμούς.

#Ταύροι
Οι Ταύροι είναι πάρα πολύ ξεροκέφαλοι και θα τσακωθούν ακόμα και με την παραμικρή αιτία. Δεν τους αρέσει η ανασφάλεια και μπορεί να βρούνε αφορμή για να τσακώνεστε επί εβδομάδες ολόκληρες. Οι Ταύροι είναι δύσκολοι χαρακτήρες και θέλουν βαθιά κατανόηση από τη σύντροφό τους για να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια κάπως πιο υγιή σχέση.

#Λέων
Οι λέοντες συχαίνονται να τους αγνοείς. Θέλουν να νιώθουν στο επίκεντρο και αν δεν το νιώσουν θα κάνουν τα πάντα για να το αποκτήσουν. Θα τσακωθούν ξανά και ξανά, θα κάνουν υπομονή αλλά αν δούνε ότι δεν έχουν πέραση τα λόγια τους σε εσένα τότε θα σε βγάλουν από τη ζωή τους οριστικά. Δεν θα κρατήσουν κακία, συνήθως θα διατηρήσουν φιλική σχέση αλλά ως εκεί…

#Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι απίστευτα ζηλιάρηδες και αυτό τους κάνει να τσακώνονται συνέχεια με τις συντρόφους τους. Νιώθουν πανεύκολα ότι απειλούνται και μπορούν εύκολα να πούνε ψέματα για να υποστηρίξουν τις απόψεις τους. Αυτή η συμπεριφορά τους πηγάζει από τη μειωμένη αυτοπεποίθηση που νιώθουν σε μια σχέση.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 12/06 – Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα – VIDEO

Προβλέψεις Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019- Δείτε όλα όσα θα συμβούν σήμερα σύμφωνα με το ζώδιό σας!

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν πιστεύουν στον έρωτα!- Θα χρειαστεί υπομονή για να τους πείσετε πως είστε ερωτευμένη μαζί τους και ότι δεν θα τους εγκαταλείψετε με την πρώτη ευκαιρία

×