Μακιγιάζ
Δείτε πως φόρεσε το μπλε χρώμα στα μάτια η Rihanna -5 μολύβια για να αντιγράψετε το look της!
Μόδα
Tα 3 τοπ που δεν θα θέλεις να λείπουν από την ντουλάπα σου φέτος! (VIDEO)
Editor's choice
Tortoiseshell nails: Η Camila Coelho υιοθέτησε το ωραιότερο και πρέπει να το δείτε!
Tips & Trends
Fashion Alert: 5 τσάντες που θα θέλεις να κρατήσεις αυτή τη σεζόν
Home / Ζώδια / Δες πώς επηρεάζει ο Μάιος την ερωτική σου ζωή, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Δες πώς επηρεάζει ο Μάιος την ερωτική σου ζωή, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Ο Μάιος είναι ένας από τους αγαπημένους μας μήνες και ένας μήνας που συνήθως περνάει όμορφα καθώς το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά μας, ο καιρός φτιάχνει και το ίδιο συμβαίνει και στην ερωτική μας ζωή. Ας δούμε όμως πώς θα επηρρεάσει αυτός ο μήνας τα ερωτικά σου…

Οι πλανήτες παίρνουν τη σωστή θέση και μας κάνουν να νιώθουμε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Αυτόν τον μήνα θα νιώσεις πιο χαλαρή από ποτέ και θα ανοιχτείς περισσότερο στον έρωτα. Επίσης όλα τα ζώδια θα κάνουν σοβαρές συζητήσεις που μπορεί να τους αλλάξουν όλη τους τη ζωή. Αυτόν τον μήνα θα βάλετε όρια σε διάφορους τομείς της ζωής σας και θα αποκαλύψετε τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον.

Ο μήνας Μάιος ευνοεί πολύ τις νέες σχέσεις και αυτό να το θυμάστε ώστε να μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Όσοι έχετε ήδη σχέσεις να προσέξετε να μην ξεχνάτε πως πρέπει να διασκεδάζετε με τον αγαπημένο σας περισσότερο.

Η νέα πανσέληνος στον Ταύρο θα μας κάνει όλους να σκεφτόμαστε πιο απλά. Οι κανόνες στη ζωή μας θα χαλαρώσουν και θα νιώσετε πιο έτοιμη να υποδεχτείτε έναν νέο έρωτα. Από τις 6 Μαίου και μετά τα πράγματα φτιάχνουν ακόμα περισσότερο καθώς εσείς νιώθετε ακόμα πιο έντονη τη ανάγκη να ανοιχτείτε στους γύρω σας. Μέχρι τα μέσα Μαίου θα κάνετε σημαντικές αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να αποδεχτείτε καλύτερα κλαποιες καταστάσεις και να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας. Όσο περνάνε οι μέρες θα καταλαβαίνετε όλο και καλύτερα πως αυτό το καλοκαίρι δεν θα ψάξετε για κάτι εφήμερο, αλλά πως ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε.

Διαβάστε ακόμα: Πες μας το ζώδιό του και θα σου πούμε πώς θα συμπεριφερθεί αν δεν τον ενδιαφέρεις (Μέρος Ι)

Πες μας το ζώδιό του και θα σου πούμε πώς θα συμπεριφερθεί αν δεν τον ενδιαφέρεις (Μέρος ΙΙ)

Ζώδια και κατάκτηση: Κάνε δικό σου αυτό που θες από την αρχή της γνωριμίας σας!

×