Ζώδια

Διακοπές μαζί του για πρώτη φορά; Δες πώς θα περάσεις…βάσει ζωδίου

διακοπές

Ετοιμάζεσαι να πας διακοπές με τον νέο σου σύντροφο και δεν ξέρεις τι να περιμένεις; Παρακάτω θα δεις πώς αντιδράνε τα ζώδια στις διακοπές τους. Διαβάζοντας τις αντιδράσεις τους θα έχεις μια ιδέα για το πώς θα περάσετε τις διακοπές σας.

#Κριός: Θέλει την ησυχία του και αυτό είναι κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον το καλοκαίρι. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα θέλει να ξεκουραστεί, θα θέλει να κοιμάται το μεσημέρι χωρίς να υπάρχει φασαρία και θα θέλει να ξεκουράζεται και να μαζεύει δυνάμεις για τον χειμώνα.

#Ταύρος: Ο ύπνος είναι πολύ σημαντική υπόθεση για έναν Ταύρο και ειδικά στις διακοπές θέλει να τον ευχαριστηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

#Δίδυμος: Ο Δίδυμος δεν μπορεί να έχει υπομονή στις εξορμήσεις του και αν είστε και με παρέα μπορεί ακόμα και να σηκωθεί να φύγει ή έστω να απειλήσει ότι θα φύγει.

#Καρκίνος: Ο Καρκίνος είναι ο μεγάλος ειρηνευτής. Αυτό σημαίνει πως θα θέλει να φροντίσει να περνάνε όλοι καλά στις διακοπές βάζοντας τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε αν η σύντροφός του και οι φίλοι του περνάνε καλά…θα περνάει και εκείνος όμορφα.

#Λέων: Πήγαινε τον σε ωραίες τοποθεσίες και γραφικά μέρη ώστε να έχει υλικό να φωτογραφήσει και να φωτογραφηθεί και θα είναι ευτυχισμένος.

#Παρθένος: Ο Παρθένος κοιτάει λίγο παραπάνω τον εαυτό του στις διακοπές με αποτέλεσμα αν κάτι δεν πάει καλά μπορεί να αρχίσει την γκρίνια. Αν φροντίσεις ώστε να μην κουράζετε πολύ στις διακοπές του τότε θα είναι σίγουρα ευτυχισμένος και μέσα στην ενέργεια.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι τα πιο τεμπέλικα ζώδια; (και ποια ζώδια λατρεύουν να δουλεύουν;)

Πώς θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή η έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου; Δες τη λίστα με όλα τα ζώδια

Ζώδια και ύπνος! Οι συνήθειες τους που θα πρέπει να γίνουν και δικές σου αν θέλεις να …κλείσεις μάτι!