Ζώδια

Δίδυμος: 5 πράγματα που δεν ανέχεται στις σχέσεις του

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο με ισχυρή προσωπικότητα που συνήθως ταλαντεύεται ανάμεσα σε αμέτρητες σκέψεις που κυριαρχούν στο  μυαλό του. Συνήθως κάνει μακροχρόνιες σχέσεις και δεν θα φτάσει εύκολα στον χωρισμό, εκτός και αν ο σύντροφος του/της ξεπεράσει κάποια όρια. Ποια είναι αυτά;

#1. Απιστία
Ο Δίδυμος δεν έχει καθόλου καλή σχέση με την απιστία. Δεν θα τη διαπράξει εύκολα, εκτός και αν είναι πολύ απογοητευμένος από τη σχέση του. Δεν ανέχεται την απιστία για κανένα λόγο και δεν μπορεί να την ξεπεράσει με τίποτα.

#2. Καταπίεση
Μην προσπαθήσεις ποτέ να καταπιέσεις έναν Δίδυμο γιατί θα το πληρώσεις ακριβά. Ο Δίδυμος αγαπάει την ελευθερία που του δίνει μια υγιής σχέση. Άφησέ τον να πηγαίνει τα ταξίδια του, να βλέπει τους φίλους του και την οικογένεια του και να κυνηγάει όλα του τα όνειρα.

#3. Σεξ
Ο Δίδυμος αγαπάει το σεξ και δεν μπορεί να το κρύψει. Για αυτό και ζητάει από τον/την σύντροφο του να το θέλει όσο και αυτός/η. Αν τον αφήσεις καιρό χωρίς σεξ να είσαι σίγουρη/ος πως θα το εκλάβει πολύ αρνητικά και θα θεωρήσει πως δεν ενδιαφέρεσαι για τη σχέση σας.

#4. Αγένεια
Ακόμα ένα χαρακτηριστικό που δεν αντέχει είναι η αγένεια. Του αρέσουν οι ευγενείς άνθρωποι και νιώθει και τον εαυτό του ως έναν ευγενή άνθρωπο.

#5. Άσχημη συμπεριφορά στους αγαπημένους του
Αν φερθείς άσχημα στους δικούς του ανθρώπους, στους φίλους του, στους αγαπημένους του τότε δεν θα έχεις πολλές ελπίδες μαζί του. Αν θέλεις να τον κρατάς χαρούμενο και ευτυχισμένο τότε αποδέξου τους δικούς του ανθρώπους σαν να ήταν δικοί σου.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 14/9: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Τα ζώδια σήμερα: «Λέοντες, προσοχή στα οικονομικά»

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν μια δύσκολη εβδομάδα