Ζώδια

Ε ναι! ΑΥΤΑ είναι τα ζώδια που θα «δαγκώσουν» τη λαμαρίνα φέτος το Καλοκαίρι…

Κάποια ζώδια θα ζήσουν φέτος ένα ήρεμο (σχεδόν βαρετό) καλοκαίρι και άλλα θα ερωτευθούν παράφορα όπως δεν ερωτεύθηκαν ποτέ μέχρι σήμερα. Παρακάτω θα δεις τα τυχερά ζώδια που αναμένεται να γνωρίσουν έναν δυνατό έρωτα μέσα στους επόμενους 2 μήνες!

#Καρκίνος: Ο Καρκίνος θα γνωρίσει έναν μεγάλο έρωτα, όπως ακριβώς ονειρευόταν εδώ και καιρό. Μάλιστα ο συγκεκριμένος έρωτας θα είναι τόσο σοβαρός…που ίσως οδηγήσει και σε ακόμα πιο σοβαρές καταστάσεις (π.χ, συγκατοίκηση). Μην αγχώνεσαι με το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Ζήσε τον έρωτά σου και όλα θα πάνε καλά.

#Λέων: Στην αρχή του καλοκαιριού ο Λέων είχε στο μυαλό του πως θα περάσει ένα ήρεμο και άνετο καλοκαιράκι με πολύ φλερτ. Τελικά τα πράγματα θα εξελιχθούν διαφορετικά για αυτόν καθώς αυτό το καλοκαίρι θα ζήσει έναν τρελό και αναπάντεχο έρωτα.

#Kριός: Φέτος είσαι πιο ανοιχτός από ποτέ στο να ερωτευτείς και να νιώσεις νέα συναισθήματα. Οι πλανήτες σε ευνοούν και αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου να είσαι σίγουρη πως θα βρεις στον δρόμο σου έναν μεγάλο έρωτα. Θα πρέπει όμως να δημιουργήσεις και εσύ κάποιες συνθήκες και ευκαιρίες και να μην τα αφήσεις όλα στην τύχη τους.

#Τοξότης: Παρόλο που δεν είναι σε φάση να ξεκινήσει μια νέα σχέση, θα το κάνει…και θα πει και ένα τραγούδι. Θα είναι τόσο δυνατός ο έρωτας που θα ζήσει που δεν θα το σκεφτεί καθόλου και θα πέσει με τα μούτρα. Μπορεί στην αρχή να νιώσει λίγο σαν να βουτάει στα βαθιά αλλά θα πρέπει να ακούσει την καρδιά του και να απολαύσει αυτόν τον νέο μεγάλο έρωτα.

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα κάνεις έναν Δίδυμο ευτυχισμένο: Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις για να τον κατακτήσεις για πάντα!

AYTA είναι τα ζώδια που συνήθως ραγίζουν καρδιές (και δεν τους νιάζει ιδιαίτερα)…

Ποια είναι τα πιο τεμπέλικα ζώδια; (+ ποια ζώδια λατρεύουν να δουλεύουν;)