Ζώδια

Είσαι ερωτευμένη με λιοντάρι; Δες εδώ τα μυστικά για να τον κατακτήσεις!

λιοντάρι

Είναι γεγονός πως το λιοντάρι δεν είναι εύκολα ζώδιο σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Πριν δαγκώσεις για τα καλά τη λαμαρίνα μαζί τους φρόντισε να συνειδητοποιήσεις αν όντως ενδιαφέρονται για σένα ή απλά τους αρέσει το ενδιαφέρον που τους δείχνεις.

Οι λέοντες θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και τους αρέσει να τραβάνε τα βέμματα πάνω τους. Έτσι διατηρούν καλές σχέσεις με όλα τα φλερτ τους γιατί θέλουν να νιώθουν ότι αρέσουν, παρόλο που δεν έχουν καμία αμφιβολία για αυτό. Δεν είναι καθόλου ανασφαλείς και θα δυσκολευτείς να τους κερδίσεις αλλά αν το καταφέρεις θα έχεις πετύχει το λαχείο.

Για να τους κάνεις να σε ερωτευτούν θα πρέπει να είσαι υπομονετικός αλλά να κάνεις δυναμικές κινήσεις. Μην φοβηθείς να τους αποκαλύψεις πως νιώθεις αλλά μην το κάνεις με πολλά λόγια γιατί δεν τους αρέσουν τα λόγια αλλά οι πράξεις.

Διεκδίκησέ τους αλλά ταυτόχρονα δείξτους ότι δεν είσαι φουλ κολλημένη πάνω τους. Αυτό θα το εκτιμήσουν και θα τους αρέσει. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής μαζί τους γιατί αν συνηδειτοποιήσουν ότι παίζεις μαζί τους…μαύρο φίδι που σε έφαγε. Οι λέοντες είναι καλά ζώδια αλλά μπορούν εύκολα να αλλάξουν χαρακτήρα αν νιώσουν ότι τους εξαπατάς.

Διαβάστε ακόμα:

Τι πρέπει να προσέξεις για να κάνεις έναν Τοξότη πολύ ευτυχισμένο

Τα τρικς που πρέπει να ξέρεις για να κερδίσεις έναν Αιγόκερω σε χρόνο dt!

Αναρωτιέσαι πόσο καλός μπαμπάς θα γίνει; Το αποκαλύπτει το ζώδιό του!