Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020!
Tips & Trends
4 λόγοι που θα σε πείσουν να προσθέσεις καπέλα στα καθημερινά σου outfits
Editor's choice
Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην πονάτε όταν βγάζετε τα φρύδια σας!
Επιδερμίδα
Γιατί τα οξέα φρούτων είναι η καλύτερη θεραπεία για το πρόσωπό σας μετά τις διακοπές -Η Θεανώ Μπέλλα μας αποκαλύπτει τα πάντα!
Home / Ζώδια / Είσαι υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων; Τότε… κυνήγησε ένα από αυτά τα ζώδια!

Είσαι υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων; Τότε… κυνήγησε ένα από αυτά τα ζώδια!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που αγαπάνε τη συντροφικότητα περισσότερο από άλλα. Αυτά τα ζώδια θέλουν να έχουν σχέση και δεν μπορούν να αντέξουν τη μοναξιά. Ας δούμε ποια είναι αυτά!

Κριός
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που αγαπάει την ανεξαρτησία του. Ωστόσο δεν μπορεί να μείνει μόνος του για πολύ καιρό γιατί πολύ απλά του αρέσει να αναγνωρίζουν την αξία του και να τον επευφημούν.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να τον χρειάζονται αλλά και αυτός νιώθει ωραία να χρειάζεται τους άλλους. Γι’αυτό και διεκδικεί τις σχέσεις του με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του και γι’αυτό τον λόγο δεν θέλει να μένει ποτέ μόνος του.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι λατρεύουν την επικοινωνία και τους αρέσει να μοιράζονται τα πάντα για τη ζωή τους με κάποιον ή κάποια σύντροφο.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι έχουν απίστευτη ενέργεια μέσα τους και τους αρέσει να τη διοχετεύουν σε άλλα άτομα. Γι’αυτό και αγαπάνε τις σχέσεις και τους αρέσει πολύ η συντροφικότητα.

Ζυγός
Οι ζυγοί θέλουν να επικεντρώνουν την προσοχή τους σε άτομα του περιβάλλοντός τους και όχι στους ίδιους, γι’αυτό και αγαπάνε τόσο πολύ τις σχέσεις και απαιχθάνονται τη μοναξιά. Είναι ζώδια που σπάνια θα τους δεις χωρίς σύντροφο και γενικά επιθυμούν να μεταπηδούν από τη μια σχέση στην άλλη ώστε να μην μένουν ποτέ μόνοι τους.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί λατρεύουν το σεξ και τον έρωτα και θέλουν να το βιώνουν σε κάθε φάση της ζωής τους. Για να το έχουν αυτό καταφεύγουν σε πιο σταθερές σχέσεις γιατί τις προτιμούν από τις περιστασιακές. Κατά βάθος τους αρέσουν οι αγκαλιές και τα χάδια ακόμα και αν δείχνουν ότι είναι πιο «ωμοί» άνθρωποι.

Διαβάστε ακόμα: Ζυγός με Δίδυμο: Πόσο ταιριαστός είναι αυτός ο συνδυασμός;

Τοξότης + Δίδυμοι: Υπάρχει το ενδεχόμενο να καταλήξουν σε μια σοβαρή σχέση ή γάμο;

Ζώδια και νέοι έρωτες! Τι πρέπει να κάνουν για να διατηρήσουν τον αρχικό τους ενθουσιασμό;

×