Μακιγιάζ
Lip tint: Μπορείτε να το φορέσετε και πάλι και σας έχουμε τα 5 ωραιότερα!
Tips & Trends
Steal the Look: Σήμερα αντιγράφουμε το casual look της Camila Coelho με ελάχιστο budget
Μαλλιά
Tiger Dailily: Είναι το ωραιότερο hair color trend της Άνοιξης!
Tips & Trends
AYTO το τζιν θα θέλεις να το προσθέσεις άμεσα στην ντουλάπα σου (VIDEO)
Home / Ζώδια / Έρωτας & Ζώδια: Τι να περιμένεις από αυτόν τον μήνα…σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Έρωτας & Ζώδια: Τι να περιμένεις από αυτόν τον μήνα…σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Αυτός ο μήνας θα είναι σίγουρα πολύ ξεχωριστός για πολλά ζώδια και τις σχέσεις τους. Πολλές αλλαγές θα γίνουν και εσύ καλείσαι να τις αποδεχτείς ή όχι! Δες παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

#Κριός
Αγαπημένε Κριέ αυτός ο μήνας θα φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή σου και στη σχέση σου. Η σχέση σου μάλιστα θα αποκτήσει μια νέα δομή που καλείσαι να αποδεχτείς ώστε να μπορέσεις να έχεις μια υγιή ερωτική ζωή.

#Ταύρος
Αυτόν τον μήνα θα πρέπει να κοιτάξεις λίγο στο παρελθόν για να ανακαλύψεις τα λάθη που έκανες στη σχέση σου ώστε να μπορέσεις να τα διορθώσεις στο άμεσο μέλλον.

#Δίδυμος
Αυτός είναι ένας μήνας που θα σε κάνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σου. Αν νιώσεις πως το ποτήρι ξεχύλισε να ξέρεις πως αυτός ο μήνας ευνοεί τους χωρισμούς στο ζώδιό σου.

#Καρκίνος
Πρόσεξε να μην δίνεσαι ολοκληρωτικά σε μια νέα σχέση γιατί αυτό μπορεί να σου στοιχίσει στο μέλλον. Να είσαι διακριτικός και να λες τόσα όσα χρειάζεται μέχρι να σιγουρευτείς για τα συναισθήματα του συντρόφου σου.

#Λέων
Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ δύσκολος για τους Λέοντες και ειδικά σε θέματα σχέσεων. Κάνε υπομονή, δες ποια μαθήματα σου προσφέρει η ζωή και προχώρησε παρακάτω.

#Παρθένος
Αυτός ο Μάρτιος θα είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για σένα και για τη σχέση σου. Ο σύντροφός σου καλείται να κοιτάξει λίγο παραπάνω την επαγγελματική του πορεία και τους στόχους του και ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω παραμελημένος/ η. Υπομονή κάνε γιατί ο Απρίλιος θα είναι ένας καλύτερος μήνας για εσένα.

Μπες αύριο στο Faysbook.gr για να διαβάσεις τις προβλέψεις του Μαρτίου για όλα τα άλλα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 2/3: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Ζώδια: Τι τους κεντρίζει το ενδιαφέρον σε μια σχέση;

Mε ποιον τρόπο θα σου πει το «Σ’αγαπώ» το κάθε ζώδιο;

×