Ζώδια

Έτσι φλερτάρει το κάθε ζώδιο: Τα μυστικά που τους κάνουν ακαταμάχητους

Κάθε ζώδιο φλερτάρει με τελείως διαφορετικό τρόπο! Έτσι πολλές φορές μπορεί εκείνος να σου πει κάτι που εσύ να παρεξηγήσεις ενώ εκείνος στην πραγματικότητα προσπαθεί να έρεθ κοντά σου.

#Κριός: Ο Κριός έχει πολύ αυτοπεποίθηση ακόμα και όταν φλερτάρει. Θα σε κεράσει ένα ποτό, θα σου μιλήσει και γενικά θα σου δείξει αμέσως ότι ενδιαφέρεται.

#Tαύρος: Ο Ταύρος είναι πολύ ρομαντικός και φλερτάρει σαν να βρίσκεται σε παλιά ταινία του παλιού καλού Hollywood.

#Δίδυμος: Η γλώσσα του σώματός του θα τον προδώσει από το πρώτο λεπτό. Όταν ένας Δίδυμος ενδιαφέρεται το δείχνει με κάθε τρόπο ακόμα και όταν δεν μιλάει.

#Καρκίνος: Ο Καρκίνος θα αρχίσει να σου αποκαλύπτει πράγματα που είναι πιο προσωπικά όταν θέλει να δεθεί μαζί σου και να σε φλερτάρει.

#Λέων: Όσο πιο πολύ προσπαθεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον σου ένας Λέων τόσο πιο πολύ θα ενδιαφέρεται για εσένα.

#Παρθένος: Ο Παρθένος θα σε μπερδέψει αρκετά με τις κινήσεις του στο φλερτ και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι ενδιαφέρεται και κάποιες όχι. Δυστυχώς αυτός είναι ο τρόπος του!

#Ζυγός: Ο Ζυγός δεν το έχει και πολύ με το φλερτ! Ωστόσο όταν του αρέσει μια γυναίκα γίνεται ιδιαίτερα σαγηνευτικός και ελκυστικός και προσπαθεί να στο δείξει με διάφορους τρόπους.

#Σκορπιός: Ο Σκορπιός είναι γεννημένος κατακτητής και το φλερτ είναι το δυνατό του σημείο. Πώς θα καταλάβεις ότι σε φλερτάρει; Απλά θα νιώθεις μονίμως υπέροχα με τις κινήσεις του και την συμπεριφορά του.

#Τοξότης: Ο Τοξότης γίνεται ιδιαίτερα αστείος και διασκεδαστικός όταν φλερτάρει.

#Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως δεν θα φλερτάρει οποιαδήποτε γυναίκα αλλά μόνο εκείνες που πραγματικά τον ενδιαφέρουν. Στο φλερτ του είναι αληθινός και ειλικρινής.

#Υδροχόος: Ο Υδροχόος θα αρχίσει τις εκπλήξεις όταν θέλει να φλερτάρει μια γυναίκα!

#Ιχθείς: Ο Ιχθύς δεν φλερτάρει με ρεαλιστικούς τρόπους και πάντα χρησιμοποιεί πολύ τη φαντασία του για να σε κερδίσει.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το κυρίαρχο (αρνητικό) χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου!

Ζώδια & Σχέσεις: Τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των Κριών αποκαλύπτονται

Πώς θα επηρεάσει τη σχέση σου η είσοδος του Άρη στους Ιχθείς;