Ζώδια

Είσαι ερωτευμένη με έναν Δίδυμο; Δες πως θα τον κάνεις δικό σου!

Οι άνδρες Δίδυμοι δεν αποκαλύπτουν εύκολα το ταλέντο τους στο σεξ αλλά ούτε και το πάθος τους, που είναι αρκετά έντονο. Αργούν λιγάκι «να πάρουνε μπρος» αλλά όταν το κάνουν είναι σκέτη φωτιά και δεν σταματούν με τίποτα!

Το αρνητικό τους είναι πως σκέφτονται συχνά με τη λογική. Για να βιώσετε μια παθιασμένη βραδιά μαζί τους θα πρέπει πρώτα να τους κάνετε να ξεπεράσουν όλα τα ΟΧΙ που τους βάζει το μυαλό τους και η λογική και αυτό φυσικά δεν είναι κάτι εύκολο, ούτε και απλό. Αντίθετα χρειάζεται μεγάλη υπομονή και… δουλειά.

Επειδή η ανάγκη τους για συναισθηματική επαφή είναι μεγάλη, δεν θα δυσκολευτείτε πολύ να τους ξεκλειδώσετε και να δείτε τι πραγματικά σημαίνει ο συνδυασμός άνδρας Δίδυμος και σεξ!

Θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετά και να καταφέρετε να τους κάνετε να σας εμπιστευτούν, να πιστεύουν πως είστε δικά τους άτομα και να σιγουρευτούν πως νιώθετε κάποια πράγματα για αυτούς!

Πώς θα τους κάνετε να σας προσέξουν με μια κίνηση; Μοιραστείτε κάτι πολύ σημαντικό για εσάς μαζί τους για να νιώσουν ότι τους εμπιστεύεστε και ότι κουβαλάνε ένα δικό σας μυστικό πλέον. Αυτό θα σας φέρει αμέσως πιο κοντά.

Κάτι που κρύβετε βαθιά μέσα σας, μια ανομολόγητη σκέψη σας, ένα παιδικό σας τραύμα που σας έχει στιγματίσει και δεν μπορείτε να το ξεχάσετε ποτέ, ένα μεγάλο σας όνειρο που θέλετε να πραγματοποιήσετε σύντομα κ.α.

Διαβάστε ακόμα: Λέων-Υδροχόος: Υπέροχο σεξ ή μια δυνατή φιλία;

Θες να επιβιώσεις στη σχέση σου με έναν Ζυγό; 10 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!

Ζώδια και χιούμορ: Με αυτά τα 4 ζώδια θα έχεις την πιο αστεία σχέση!