Μακιγιάζ
Χρόνια πολλά Φαίη! Δείτε τα 10 ωραιότερα looks από τη make up artist Γωγώ Νικηφοράκη
Star Style
H Φαίη μας γιορτάζει και μας δείχνει όλες τις τάσεις της νέας σεζόν!
Μαλλιά
Αν θέλετε να ανανεώσετε τα μακριά σας μαλλιά χωρίς να τα κόψετε πολύ δείτε το νέο look της Hailey Bieber
Ζώδια
Προβλέψεις Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019!
Home / Ζώδια / Έτσι θα κατακτήσετε τον άνδρα Σκορπιό…στο κρεβάτι!

Έτσι θα κατακτήσετε τον άνδρα Σκορπιό…στο κρεβάτι!

Οι άνδρες Σκορπιοί στον τομέα της σαρκικής επαφής είναι…Δίδυμοι. Τι σημαίνει αυτό; Πως στο κρεβάτι το ζώδιό τους είναι συνώνυμο με το σεξ!

Για να τον κατακτήσετε σε συναισθηματικό βάθος θα είναι δύσκολο. Για να τον κατακτήσετε στο κρεβάτι θα είναι πολύ πιο εύκολο, καθώς οι άνδρες Σκορπιοί ξέρουν να προσαρμόζονται σε κάθε κατάσταση που τους παρουσιάζεται.

Είναι τόσο καλοί στο σεξ που πολλοί λένε πως αν δεν έχεις κάνει σεξ με Σκορπιό είναι σαν να μην έχεις κάνει σεξ στη ζωή σου.

Οι Σκορπιοί έχουν την ανάγκη της επικοινωνίας αλλά δυστυχώς δεν ανοίγονται πολύ εύκολα. Προσπαθήστε να τους γνωρίσετε για να σας εμπιστευτούν και να ανοιχτούν καλύτερα μαζί σας. Πάντως να είστε προετοιμασμένοι πως δύσκολα θα μπείτε στην καρδιά τους.

Καλό θα ήταν να μην τους πιέσετε να σας αποκαλύψουν πράγματα πολύ προσωπικά γιατί έτσι κινδυνεεύετε να τους χάσετε μια και καλή. Κάντε υπομονή να έρθετε λίγο πιο κοντά και στη συνέχεια προσπαθήστε να μάθετε περισσότερε αγια αυτούς. Κερδίστε τους στο σεξ και είναι πολύ πιο πιθανό να σας δώσουν μια ευκαιρία να τους γνωρίσετε καλύτερα.

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα καταλάβεις ότι σε απατάει ένας Κριός…

Ζώδια και έρωτας μέσω διαδικτύου: Θα εξελιχτεί η γνωριμία σας σε κάτι πιο σοβαρό;

Ζώδια και φιλία: Μπορείτε να γίνετε κολλητοί μετά το τέλος της σχέσης σας;

×