Μαλλιά
Η Jennifer Lopez υιοθέτησε το τέλειο καλοκαιρινό hairstyle -Είναι κατάλληλο για εσάς που έχετε σγουρά μαλλιά!
Star Style
Η Φαίη μας, η Μενεγάκη, η Μπόμπα και άλλες αγαπημένες Ελληνίδες μας δείχνουν τα beach looks που επιλέγουν!
DIY
Σας περίσσεψε καρπούζι; Μην το πετάξετε, φτιάξτε την πιο ενυδατική και δροσιστική μάσκα!
Νέα
Γιατί το νέο Peugeot 208 είναι το πιο στιλάτο αυτοκίνητο για γυναίκες;
Home / Ζώδια / Για ποιο λόγο σε αγνοεί ο αγαπημένος σου (σύμφωνα με το ζώδιό του)!

Για ποιο λόγο σε αγνοεί ο αγαπημένος σου (σύμφωνα με το ζώδιό του)!

#Kριός: Οι Κριοί μπορεί να σε αγνοήσουν όχι επειδή δεν νοιάζονται για σένα αλλά επειδή ξεχνιούνται αφαιρούνται εύκολα από άλλες έννοιες που έχουν στο μυαλό τους.

#Ταύρος: Οι Ταύροι συχαίνονται την ανασφάλεια. Έτσι αν νιώσουν πως τους δημιουργείς ανασφάλεια είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να σε αγνοούν.

#Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι είναι κυκλοθυμικά ζώδια. Έτσι όταν είναι στα κάτω τους δεν έχουν όρεξη να ασχοληθούν με κανέναν άλλον παρά μόνο με τον εαυτό τους.

#Καρκίνος: Οι Καρκίνοι μπορεί να σε αγνοήσουν όταν νιώσουν πως τα πράγματα μεταξύ σας σοβαρεύουν πολύ. Συνήθως θέλουν λίγο χρόνο για να επανεκτιμήσουν την κατάσταση και να επανέλθουν.

#Λέων: Οι Λέοντες συνηθίζουν να αγνοούν τους γύρω τους που και που αλλά το κάνουν για λίγο διάστημα και χωρίς πολλές υπερβολές. Οπότε απλά θα πρέπει να είσαι λίγο υπομονετικοή μαζί τους.

#Παρθένος: Οι Παρθένοι είναι ευαίσθητοι και μερικά πράγματα τα παίρνουν κατάκαρδα. Μπορεί εσύ να μην έχεις κάνει κάτι σοβαρό αλλά αυτοί να έχουν ενοχληθεί και γι’αυτό να σε αγνοούν.

#Ζυγός: Ο Ζυγός είναι λίγο παρτάκιας και κάθε φορά θα κοιτάξει το συμφέρον και την ευχαρίστησή του. Αν σε αγνοεί σημαίνει πως ίσως δεν του είσαι τόσο απαραίτητη.

#Σκορπιός: Για να σε αγνοήσει ένας Σκορπιός σημαίνει ότι κάτι έκανες που τον ενόχλησε αρκετά. Δώστου λίγο χρόνο, ζήτα συγνώμη και θα σε συγχωρέσει.

#Τοξότης: Οι Τοξότες είναι ελεύθερα πνεύματα και αυτό σημαίνει πως δεν δένονται πάρα πολύ με ανθρώπους. Το ότι σε αγνοεί δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα απλά αυτός είναι ο χαρακτήρας του.

#Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι είναι πεισματάρικα ζώδια και τους αρέσει να κρατάνε μια απόσταση όταν νιώθουν ότι έχουν θιχτεί.

#Υδροχόος: Οι Υδροχόοι απασχολούνται τόσο πολύ από τα δικά τους θέματα που μπορούν εύκολα να ξεχαστούν και να μην σου δώσουν την πρέπουσα σημασία.

#Ιχθείς: Οι Ιχθείς ξεκόβουν από εσένα όταν νιώσουν ότι εσύ έχεις ξεκόψει από αυτούς. Έτσι μπορεί να σε αγνοήσουν όχι επειδή το θέλουν αλλά επειδή πιστεύουν ότι δεν νοιάζεσαι πολύ για αυτούς.

Διαβάστε ακόμα:Πρω1νό 17/04 – Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα – VIDEO

×